Hvordan man kan reducere træthed

02/08/2013 by admin

I nutidens travle verden, de fleste voksne ikke råd til at føle sig træt, når de skal balancere et fuldtidsjob med at køre deres børn rundt til sport praksis. Mange faktorer kan føre til en konstant følelse af træthed, herunder stress og bliver overanstrengt. Ændringer i livsstil vil hjælpe dig føle sig bedre, forbedrer din energi niveauer og reducere træthed.

Instruktioner

• Spiser en sund kost for at hjælpe med at opretholde din energi niveauer hele dagen. Du bør spise en kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn og lav i raffineret sukker og forarbejdede fødevarer. Fødevarer med raffineret sukker og mel vil give dig en bølge af energi, men du vil føle dig mere træt, når deres energi er brændt. Også begrænse mængden af koffein du indtager. Kaffe og sodavand vil give dig hurtig energi, men efterlader dig træt når koffein aftager.

• Drik masser af vand i løbet af dagen fordi dehydrering er hovedårsagen til træthedsfølelse. Erstatte drikke frugtsaft, sodavand og kaffe med vand at bo hydreret. Køb en genanvendelig vandflaske til at bære med dig, så du altid har en vandkilde på side hvis du føler dig tørstig.

• Få mindst syv timer afslappende søvn per nat. Prøv at komme ind i en rutine for at gå i seng på samme tid hver aften til at fremme en fuld nat i dyb søvn.

• Motion regelmæssigt for at holde din energi niveauer højt. Du kan gå til gymnastik, gå eller jogge udenfor med en ven eller spille sport. Engagere sig i fysisk aktivitet vil give dig energi og at du føler dig mindre træt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com