Hvordan er cayennepeber stoppe blødning?

02/17/2013 by admin

Hvordan er cayennepeber stoppe blødning?

Egenskaber

Cayenne peber tilføjer mere end et strejf af krydderi til en plade af æg. Længe hyldet som en mirakel-arbejdende stof, kan cayennepeber stoppe blødninger i mindre end et minut under de fleste omstændigheder. Grunden til det virker er fordi cayennepeber reagerer med kroppen til at udligne blodtryk, hvilket betyder en ekstra fosser pres ikke vil blive koncentreret i området såret som det normalt er. Blodprop vil hurtigt, når trykket er udlignet.

Topisk anvendelse

Cayenne kan drysses direkte på såret med ingen ændring af cayenne overhovedet. Cayenne kan også opløses i lidt vand og bruges til at mætte et stykke gaze, der er placeret over såret område.

Interne program

Cayennepeber kan også indtages oralt. Opløses en teskefuld cayenne i en kop vand og drikke det. For dem der kan finde det usmageligt, allergi og ernæring specialist Dr. James Privitera anbefaler opløse en teskefuld cayenne i saften af en halv citron og et strejf af ahornsirup.

Andre anvendelser

Ud over at stoppe blødning fra ydre sår, anlæg cayenne ligeledes nemlig indre hemorrhages inde i næsen, maven og halsen. I disse tilfælde, naturligvis, skal cayenne indtages oralt. Cayenne virker også til at forbedre blodcirkulationen, hjælpe fordøjelsen, stimulerer sved og spyt og mindske smerter fra hævede eller arthritis led og lemmer.

Kost

Hvis du medtager det som en fast del af din kost, vil du høste fordelene af cayenne. Du vil dog nødt til at spise en hel del af det at være lig med en teskefuld per portion, men denne hot peber tilføjer pizazz til en række fødevarer. Enhver italiensk parabol, især pizza, vil drage fordel af cayenne, som vil æg, saucer, sovs, gryderetter og alt andet du kan normalt drys med traditionelle sort peber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com