Vorte fjernelse med hestehår

10/31/2012 by admin

Vorte fjernelse med hestehår

Mange vorte-hårfjerning metoder er blevet udviklet gennem tiderne. Nogle af de mest almindelige hjem retsmidler indebærer brug af hestehår.

Beskrivelse

Ifølge den praktiserende læge, er vorter forårsaget af et humant papillomvirus, der normalt ind i kroppen gennem et snit i huden. Vorter er noget smitsom. Du kan få en vorte gennem kontakt med dem eller objekter håndteres af en person med vorter.

Fjernelse af hestehår

Da vorter ofte komme og gå egen hånd, er en række folklore vokset op omkring deres fjernelse. Binde et hår fra en hests hale omkring bunden af vorte er sagde hen til ophæve sig inden for en uge. Håret bør ikke være bundet for stramt eller for løst. Nogle mennesker siger håret skulle være knyttede et par gange så godt.

Teorier og spekulation

Dem, der er afhængige af dette middel mener, at det virker, fordi den naturlige skarphed af hår gør det muligt at skære igennem vorten gradvist. Andre siger, at hår nedskæringerne fra blodet leverer til vorte, som får den til at dø. Der er imidlertid ikke noget videnskabeligt grundlag for disse overbevisninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com