Bedste naturlægemidler Scar Behandling

10/12/2012 by admin

En AR begynder at danne når dermis lag af huden er beskadiget gennem en skade. Kroppens naturlige reaktion på en kødet skade er at straks begynde at udbedre såret ved at øge mængden af kollagen fibre til at lukke og reparere såret. Når såret er helt helet, arvæv er synlige og bevarer den en anden overflade tekstur end omkringliggende og ubeskadiget hud. Mens ar kan variere i udseende, kan de blive behandlet gennem aktuelle programmer. Naturlægemidler scar behandlinger arbejde for at mindske forekomsten af et ar uden brug af syntetiske kemikalier.

Olivenolie

De vigtigste aktive ejendom inden for olivenolie er polyfenoler, som er antioxidanter, der er fyldt med katekiner og flavonoider. Oliven indeholder et højt niveau af polyphenoler, som når anvendes topisk til et ar øger mængden af antioxidanter til området. Ved at øge antioxidanter og andre kemikalier, huden er i stand til at reparere sig selv og gennem sin conditioning egenskaber fugt vil blive draget til området. Mens olivenolie ikke vil helt mindske forekomsten af ar, vil det reducere rødme og hjælpe med at bringe området tilbage til den oprindelige hudfarve. Jomfru og ekstra jomfru olivenolie indeholder den samme mængde af polyphenoler.

Anvende olien topisk indebærer hælde 2 tsk olivenolie i en lille beholder og generøst dækker et stykke vat med olie. Gælde direkte for arret og det omgivende væv tre gange per dag, en gang i morgen, eftermiddag og aften. Tillad olivenolie til at suge ind i huden i 30 minutter før skylning slukke. Fortsæt denne behandling, indtil arret er mindre synlige.

Citronsaft

Lemon juice indeholder en høj grad af citronsyre, som når appliceres på huden det har evnen til at lette eventuelle misfarvning i huden. Et eksempel på hvordan citronsaft bruges til at lysne huden og hår er hvis du gennembløde dit hår i citronsaft og derefter sidde i direkte sollys i 30 minutter, dit hår vil blive betydeligt lettere. Mens der er mange syntetiske medicin på markedet, som vil lette farven af arvæv, vil ren citronsaft have den samme indflydelse uden brug af markedsføring kemikalier i kroppen. Du kan købe citronsaft, der allerede er blevet presset ud af frugten, men saftpresning din egen citroner vil producere høj kvalitet juice, der ikke er blevet fortyndet eller ændret.

Klem to citroner, hvis du har et stort ar område skal du klemme flere citroner. Når du har indsamlet saften fra din citroner, bruge enten et stykke vat eller en blød klud til at suge arret i denne løsning. Tillad juice hvile på arret i 30 minutter før gå udenfor eller skylles ren. Gentag processen to gange per dag indtil scar er mærkbart lysere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com