Hvad kost hjælper lymfatisk Colitis?

09/24/2010 by admin

Lymphocyctic colitis er en form for inflammatorisk tarmsygdom lidelse, der kan forårsage alle slags understreger, lige fra den fysiske stress symptomer til den psykologiske stress ikke at vide, om dit næste måltid vil resultere i pinlige fordøjelses forstyrrelser. Mens lymfatisk colitis kan behandles med medicin, er det første skridt sandsynligvis en ændring i livsstil, som sigter mod at omlægge din kost langs flere colitis-venlige vilkår.

Elimination kost

Forstå, at en elimination kost er normalt den bedste måde at håndtere lymfatisk colitis. En elimination kost er simpelthen en kost hvor du gør bestræbelser på at identificere og derefter fjerne dem "trigger" fødevarer, der tjener til at forstyrre din mave-tarmkanalen. Mens der er mange fødevarer og mad typer, der tjener som almindelige udløser for næsten alle med colitis, forventes der også en række udløsere, der er specifikke for dit individuelle tilfælde, så nogle detektiv arbejde er i orden.

Fælles udløser

Fjerne forbrug af de mest almindelige lymfatisk colitis udløser til at begynde din razzia i løse din betingelse naturligt. Medicinske eksperter på EMedTV.com, bør det første skridt være afskaffelse af høje niveauer af fedt i kosten. Bemærk at dette omfatter at fjerne ikke blot et højt fedtindtag på tværs af hele dagen, men også måltider, der er uforholdsmæssigt høj i fedt. Generelt har til formål at forbruge ikke mere end 30 procent af din samlede kalorier fra fedt, fordelt jævnt på tværs af dine daglige måltider. Det næste skridt er afskaffelse af mejeriprodukter (laktose) og koffein, som begge disse stoffer har tendens til at irritere fordøjelseskanalen, at bringe på et udbrud af colitis symptomer. Hvis fjernelse mejeri og koffein fra din kost er svært i starten, bestræbe sig på at skære kraftigt: begrænse dig selv til ikke mere end to kopper kaffe hele dagen og ikke mere end to eller tre portioner af produkter, der indeholder laktose.

Mad Journal

Holde en almindelig fødevare journal som det sidste trin i din anti-colitis kost. I journal, skrive ned alle de fødevarer, du spiser hele hver dag, sammen med en kører kommentar på din aktuelle symptomer. Over tid, vil dette skabe en kosten kort, som du kan bruge til at etablere sammenhænge mellem visse typer fødevarer (og bestemte fødevarer) og et udbrud af colitis symptomer. Når du opdage disse unikke problem fødevarer, du kan dem tilføje dem til listen eliminering, yderligere reducere symptomerne på colitis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com