Hvordan til at pleje geriatriske patienter i hjemmet

12/27/2011 by admin

Geriatriske patienter er ofte udfordrende at pleje i hjemmet. Trods denne kendsgerning er hjemmepleje ofte at foretrække til bopæl i en facilitet. Senior og hans familie skal træffe beslutning om sammen. For at tage sig af en ældre person i hjemmet er det nødvendigt at udarbejde og gennemføre en gennemtænkt handlingsplan og at indføre en supportteam.

Instruktioner

• Bestemme længden af tid pleje i hjemmet i den geriatriske person vil være nødvendig. For eksempel, kan en ældre person kun behøver kortvarig pleje hvis han er i bedring efter en sygdom eller en ulykke; i tilfælde hvor der er kronisk sygdom eller handicap, lang sigt pleje kan være påkrævet.

• Indkalde en familie møde med senior for at planlægge og forberede pleje i hjemmet. Få input fra alle med hensyn til hvordan behovene hos den ældre person vil blive opfyldt. I nogle tilfælde en primær pleje-giveren vil blive udvalgt fra familie med de andre optræder i en støttende rolle. Familien kan også nødt til at afgøre, om en fuld- eller deltid sygeplejerske eller aide vil være behov.

• Indhente vigtige oplysninger fra den geriatriske patient at lette situationer hvori dataene, der kan være behov for. Hold en log med patientens CPR-nummer, sygesikring information, liste over medicin, navne og telefonnumre på læger og apoteker.

• Holde en optegnelse over alle læge og terapi besøg. Log datoen for hvert besøg, hvad var dygtig, alle nye recepter og opfølgende aftaleoplysninger. Holde alle røntgenbilleder og testresultater i denne post.

• Nedsat huset at fremme geriatriske pleje. Situation skal du installere en kørestol rampe, en hospitalsseng, ilt tanke eller badeværelse sikkerhedsprodukter såsom en badestol. Spørg medicinske fagfolk for anbefalinger til hvad er påkrævet.

• Få viden om alle de geriatriske persons sundhedsmæssige problemer så du kan give dem det bedste behandling muligt. Disse oplysninger kan være nyttige i at lade dig vide, hvad de kan forvente med visse betingelser, og det kan fingerpeg dig Aktuel forskning og ny medicin, som kan være tilgængeligt.

• Tag et kig på finansielle ressourcer. Bestemme, hvor mange penge den ældre person er tilgængelig for lægehjælp og hvad familien generelt kan bidrage. Du kan være nødvendigt at opsøge finansiel hjælp fra EU-midler. Planlægge en aftale med din lokale sociale service office til at finde ud af, hvad der er tilgængeligt.

• Kommunikerer flittigt med den geriatriske patient. Det er almindeligt, at pårørende til at glemme, at patienten har sine egne meninger og ideer. Dette kan ske på grund af fokus på fysiske behov. Husk, at den øverste mental og følelsesmæssig sundhed er afgørende for hendes trivsel.

Tips & advarsler

  • Udvikle en rutine med geriatriske patienter, der er alvorligt syge eller handicappede. Rutine er betryggende for en syg patient.
  • Planlægge på lang sigt. Husk at situationer ændre og du skal være så forberedt som muligt. Prøv at forudse, hvad der er behov for som de geriatriske patient aldre.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com