Naturlig måde at fjerne lungerne af røg fra branden

07/15/2010 by admin

Røgen fra branden er farlige ikke kun på grund af branden, selv, men på grund af skaden røgen kan gøre for en persons lungerne. Dem, der udsættes for røg fra en brand kan udvikle astma og sinus problemer. En hoste kan være en fare tegn at cilia, lidt årer i luftveje, bihuler og lungerne, er kørt ned med udenlandske materiale og ude af stand til at bevæge sig nok til at gøre deres job.

Varme væsker

En måde at få cilia flytte igen, så de kan hjælpe med at få alle fremmedlegemer ud af luftvejene, bihuler og lunger er at drikke varme væsker. Varme væsker stimulere cilier til at bevæge sig og det kan til gengæld hjælpe med at få Slim flytte, så en person kan sluge det eller hoste det op. Dette fjerner den slim, der indeholder de forurenende stoffer fra personens luftveje, hvor det kan gøre yderligere skade.

Våd maske

Har du røg-beskadigede lunger, er det vigtigt ikke at yderligere udsætte dig selv til noget, der kan forværre din tilstand, såsom allergener, mere røg eller forurenet luft. Du kan beskytte dine lunger og luftveje af iført en våd maske og trække vejret gennem det, når du er udendørs. Holde i sindet, men at støvet masker folk slid allergi sæsonen er designet til at holde store partikler, ikke bittesmå partikler som røg, så sådanne masker ikke vil hjælpe med at beskytte dit åndedrætsorganerne fra røg.

Saltvand næsespray

Saltvand næsespray kan hjælpe med at holde indvendigt foring af næsen fugtig og cilia flytte, så de kan hjælpe udvise eventuelle fremmedlegemer. Det kan også lindre indersiden af næsen, som kan være rå fra røg indånding.

Robitusin

Hvis du har en uproduktiv hoste fra røg indånding, kan tager en hostesaft såsom Robitussin hjælpe hosten bliver mere produktive. Undgå at hoste sirup, der har Kodein, men fordi de kan bremse bevægelsen af cilia, hvilket gør det vanskeligt at udvise fremmedlegemer, der er i lungerne grund inhaleret røg.

Antihistaminer

Undgå at tage antihistaminer for Respiratoriske symptomer relateret til røg indånding, fordi de har en tendens til at udtørre den nasale passager. Også, respiratoriske problemer forbundet med røg indånding er ikke nødvendigvis af allergi, men snarere fra betændelse. Tager dekongestanter såsom Sudafed kan hjælpe, men antihistaminer kan øge ubehag.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com