Sådan Interview spansk-talende patienter

12/06/2011 by admin

Sådan Interview spansk-talende patienter

Sprogbarrierer give udfordringer inden for sundhedspleje. Læger, der ikke taler dygtige spanske kan være en ulempe ved behandling af spansk-talende patienter. Barriererne behøver ikke at være uovervindelige. Hospitaler og klinikker kan vedtage visse bedste praksis for at sikre, at interviews af spansk-talende patienter fører til korrekt diagnosticering og behandling. Disse bedste fremgangsmåder omfatter valg af tolkeydelser og tilgængeligheden af spansksprogede former.

Instruktioner

• Bestemme hvilket sprog patienten ønsker at tale og om en tolk bliver nødvendigt. Patienter har ret til at oplyse om de foretrækker at tale på engelsk frem for spanske. Spørge patienten, hvis han eller hun ønsker en tolk.

• Vælge en tolk med erfaring i medicinsk spansk. Hvis du har mistanke om, at en tolk ikke er dygtige i medicinsk terminologi, stop interviewet og finde en kompetent tolk.

• Før skærmen patienter ved at spørge dem til at udfylde en anmodning om en sygehistorie. Formen skal være tilgængelig på spansk. Hvis patienten ikke skrive eller læse godt, skal han eller hun muligvis en tolk hjælp at udfylde formularen.

• Udgør spørgsmål til patienten om hans eller hendes historie, årsag til besøg og medicinsk klager i overværelse af tolk. Statslige spørgsmål direkte til patienten, for eksempel, "er du oplever smerter i dag?" Ikke løse tolken som er tolken er patienten, og undgå at sige, "Fortæl hende der..." eller "Spørg ham hvis...."

• Afklare misforståelser. Hvis du ikke forstår det svar, givet af tolken, gentage spørgsmålet.

Tips & advarsler

  • Gør dig bekendt med de spanske ord for legemsdele. Lær grundlæggende hilsner på spansk, så du kan få en kort samtale med patienten, som vil hjælpe hende eller ham slappe af.
  • Kontroller sygehistorie former er tilgængelig på spansk. Spørg tolk til at fortælle dig, hvad patienten skrev på formularen.
  • Forsøg aldrig at gennemføre et interview i spansk med patienten, hvis du ikke er helt dygtige i medicinsk terminologi i spansk. Dette kan kompromittere din evne til at diagnosticere og behandle patienten korrekt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com