Naturlægemidler Libido behandling

12/08/2011 by admin

Urtemedicin tilbyder ingen stensikre naturlægemidler libido behandling, men mange urter har ernæringsmæssige og stimulerende egenskaber, som kan hjælpe med at få din stalled libido kører.

Teorier/spekulation

Producenter, der laver naturlægemidler libido behandling piller lover en forøgelse af libido og ydeevne på grund af særlige komponenter i herbal formlen for deres produkt.

Typer

Ifølge holistisk Online omfatter urter menes at øge libido damiana, ylang-ylang, ginseng, rosmarin, sarsparilla, dong quai og yohimbe.

Funktion

Nogle urter bruges til at behandle libido er taget som en mundtlig komplettere, mens andre bruges til aromaterapi behandling. Urter som ginseng, ylang-ylang og dong quai er bedst træffes som en mundtlig komplettere, mens rosmarin kan indtages oralt eller fordampet for aromaterapi.

Formularer

Urter er normalt tilgængelige i kapsler, som pulvere, i blad form, eller som tinkturer. "Én jord Global Sourcebook" anbefaler tinkturer for den hurtigste og mest komplette absorption af naturlægemidler libido supplement. En tinktur er en forberedelse af urter gennemblødt i drikkes alkohol som vodka til uddrag deres aktive komponenter.

Advarsel

Tag ikke nogen naturlægemidler libido kosttilskud uden opsyn af en læge eller en kvalificeret herbalist. Hvis du har nogen kroniske medicinske tilstande eller tager noget medicin, tjekke med din læge for at sikre du er sikkert fra interaktioner.

Over-The-Counter

Mærker som Extenze og Enzyte hævder, at deres aktive ingredienser forbedre seksuel ydelse og libido samt øge størrelsen af penis. Naturlægemidler libido behandling piller til mænd er bredt tilgængelige på internettet og via detailhandlere som Wal-Mart.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com