Hvad er Arnica ekstrakt?

12/07/2011 by admin

Hvad er Arnica ekstrakt?

Arnica ekstrakt er et almindeligt anvendte homøopatiske middel, trukket fra blomster af Arnica montana plante. Planten vokser vildt over store dele af Europa og er dyrket i Nordamerika i lægemidler urtepræparater.

Udseende

Arnica-anlægget, også kendt som Stormhat, har en gul blomst, der minder om en krysantemum eller daisy. Ekstraktet normalt kommer i gel form, varierer i farve fra brun til lyse amber.

Bruger

Homøopatiske specialister hævder Arnica gel kan hjælpe med alt fra epileptiske anfald til hjerte-kar-sygdom, og kan fungere som noget fra et diuretikum--hvilket øger strømmen af urin--til en slimløsende--som rydder slim fra lungerne og luftvejene.

Mest almindeligt, Arnica sælges og bruges som et smertestillende middel til at rense, helbrede og lindre smerter fra mindre sår og hudafskrabninger.

Advarsler

Overforbrug af aktuelt Arnica gel kan resultere i vabler og andre hudproblemer. Arnica kan være ekstremt giftige og bør kun tages internt under tilsyn af en læge eller homøopatiske specialist og kun i en meget fortyndet form. Ukorrekt anvendelse af Arnica ekstrakt kan resultere i svimmelhed, opkastning, hjertebanken og muskelsvaghed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com