Opdagelsen af AIDS

12/09/2011 by admin

Før det havde endda et navn, AIDS (Erhvervet immundefekt syndrom) dukkede op i begyndelsen af 1980 ' erne som en gruppe af næsten ukendte symptomer med ukendt årsag blandt homoseksuelle mænd i amerikanske kystbyer. Syndromet kom findes andre steder og til sidst opdagede at opstå som følge af infektion med human immundefekt virus (HIV).

Første tilfælde

De første tilfælde af AIDS blev fundet i 1981 i byer i Californien og i New York City. Alle af de første rapporterede tilfælde af daværende unavngivne syndrom (gruppe af forhold) blev fundet i mænd, der havde sex med mænd.

Funktioner

Fordi hivinfektion forårsager alvorlige symptomer, når immunsystemet er alvorligt beskadiget, og fordi der var endnu ingen tilgængelig behandling, døde de første aidspatienter hurtigt.

Et andet navn

Før det havde sit nuværende navn, blev den syndrom, der skulle blive kendt som AIDS identificeret som gitter (gay-relaterede immundefekt) eller i daglig tale som "gay kræft" på grund af læsionerne forårsaget af Kaposis sarkom, en skin cancer fundet primært hos mænd med AIDS.

Yderligere tilfælde

GITTER kom til at være kendt som AIDS i 1982. En ændring i navnet blev nødvendigt, da syndromet blev fundet uden for homoseksuelle samfund, blandt både haitianske immigranter til USA og blødere. Flere tilfælde blev fundet af 1983 blandt kvinder, der ikke brugte stoffer og hos børn, og et smitstof kom ses som årsagen til syndromet.

HIV

HIV blev ikke identificeret som årsag til AIDS indtil 1984. Med opdagelsen af årsagen til AIDS, forskere begynder arbejder på behandlinger, hvoraf AZT, først blev tilgængelig i 1987.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com