Tommelfinger Tendinitis øvelser

10/02/2011 by admin

Hvis du lider af den smertefulde tilstand af tommelfinger tendinitis (eller tommelfinger tendonitis), kan lægen anbefale at du begynder en række øvelser for at sikre du vil være i stand til at genvinde styrke i hånden. Selv om det kan gøre ondt i første omgang at starte øvelserne, er det en god idé at fortsætte gennem smerten, så at du vil hjælpe strække din senen og gendanne den til dens oprindelige styrke.

Thumbs Up

Start med dine hænder i næver med tommelfingeren på toppen af dine fingre, parallel til loftet. Langsomt hæve din tommelfinger mod loftet i en "thumbs up" bevægelse, holde for en optælling af fem før frigivelsen. Prøve og gøre denne bevægelse, mindst fem gange i træk før du slapper af. Arbejd din vej op til stigende til 10 gange i træk.

Strækningen hånd

Placer dine hænder i en knytnæve som din udgangsposition. Næste, flytte fingrene, så de er strakt, som hvis du holdt op fem cifre. Strække dem så bredt som du kan, indtil du føler en strækning i alle fem af fingrene. Hold til en optælling af fem og derefter slippe. Arbejd din vej op til stigende til 10 gange i træk.

Tommelfinger strækker sig

Start med dine hænder i en position, som hvis du viser fem cifre på fingrene. Flytte din tommelfinger, så det er rørende kno af pinky finger. Flytte det indtil du føler en strækning. Hold til en optælling af fem og derefter slippe. Fortsætte denne øvelse fem gange i træk og Arbejd din vej til 10 gange i træk.

Tommelfingeren nedad

Begynde med dine hænder i en knytnæve. Langsomt Stræk din hånd, som hvis du viser fem cifre, men gøre din tommelfinger gå lidt længere mod din arm. Hold til en optælling af fem og derefter slippe, gentage fem gange i træk. Prøv og øge indtil du kan gå til en optælling af 10.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com