Hvad helt renser tyktarmen?

10/07/2011 by admin

Tyktarmen er den nedre del af mave-tarmkanalen. Det er ansvarlig for absorbere næringsstoffer og vand, som kroppen har brug for såvel som for danner og komme af med afføring. For nogle mennesker betyder opholder sig sunde helt rense kolon lejlighedsvis. En vifte af renseprodukter og behandlinger er til rådighed til dette formål.

Kost

Kolonet naturligvis renser sig selv under normale omstændigheder; Derfor, det er generelt ikke nødvendigt at bruge særlige produkter eller behandlinger. Imidlertid kan en dårlig kost undertiden forårsage kolon problemer som forstoppelse. Dette er fordi næringsstof mangler gøre det sværere for kolon til at fungere.

Før du tænder for en udrensning produkt eller procedure, forsøge at medtage mere fiber i din kost og drikker mere vand. Dette vil hjælpe de kolon form god tarm bevægelser, der er let at passere mens afværge dehydrering. Du kan få den ekstra fiber, du har brug for ved at spise masser af frugt og grøntsager--spise dem rå er bedst.

Rensemidler

Prøv en over-the-counter produkt designet til at fremme kolon regelmæssighed eller en blid afføringsmiddel. De fleste rengøringsmidler indeholder kemikalier eller urter som peppermint og kamille, der har antibakterielle, antiparasitære eller svampedræbende egenskaber og at stimulere afføring. Læger ordinere Sommetider disse udrensning produkter til procedurer såsom koloskopi.

Hvis du prøver en urt cleanser, være meget omhyggelig med at se dit niveau af hydrering. Vælg en rense med vitaminer A, E og C, og tjekke med din læge for at sikre, at det ikke vil forstyrre nogen medicin du er på. Brug ikke rensemidler med magnesium-sulfat eller bentonit, eller som er i tabletform, som disse kan hindre naturlige kolon processer og er sværere at fordøje.

Colon

Hvis du har ændret din kost, forsøgte et kolon udrensning produkt og stadig har problemer som forstoppelse, så er dit næste skridt bør være at forsøge en Colon, også kendt som hydroterapi. I denne procedure, er en lille rør placeret inde i endetarmen og en maskine pumper vandet langsomt ind i tyktarmen. Vandet naturligt skyller ud nogen komprimeret fecal spørgsmål; ingen kemikalier der bruges.

Overvejelser

De fleste læger er enige om, at kolon rensning ikke er normalt nødvendige, selv om en lejlighedsvis flush kan være gavnligt. Hvis du rutinemæssigt har problemer, der kræver en komplet kolon flush, kan så du konsultere din læge, før du fortsætter med mere udrensning. Han kan undersøge dig eller gøre tests for at udelukke eventuelle sygdomme eller fysiske abnormiteter, der kan forårsage problemer for dig.

Aldrig tage nogen udrensning produkt uden at kende alle ingredienserne i det, og sørg for, at den praktiserende læge, der gør din Colon praksis god hygiejne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com