Hvordan man spiser sundt på Qdoba

07/26/2011 by admin

Mennesker forbinder ofte hurtigt og afslappet mexicansk mad med ost-laden combo plader, gigantiske portioner af refried beans og burritos størrelsen af en brand brandhane. Restauranter som Qdoba, forstår imidlertid, at kunder ønsker sunde valgmuligheder. Qdoba tilbyder en række friske, sunde måltider, som smager fantastisk og vil ikke ødelægge din talje.

Instruktioner

• Springe tortilla. En kylling burrito med pinto bønner og pico de gallo pakninger i 660 kalorier, når det er pakket i en mel tortilla. Bestil den samme burrito "nøgne"--i en skål i stedet for i en tortilla-- og kalorieindhold tælle dråber til 330.

• Vælg med omhu, krydderier. Alle Qdoba's salsas er fedt-fri, undtagen brændt chile majs salsa. Qdoba tilbyder også lys creme fraiche og en velsmagende, fedtfri picante ranch dressing.

• Klippe dine carbs ved at sige "nej" til ris. En Steak Fajita Ranchera blotte Burrito--fyldt med bøf, ranchera sauce, sorte bønner, grillede grøntsager, ost, salat og let creme fraiche--har 23 netto carbs, når du bestiller det uden ris. Poblano Pesto nøgen Burrito har bare 18 net carbs.

• Gå vegetar. Nyd en kop vegetar tortilla soup, en grillet veggie blød taco og en kost soda; kalorieindhold optællingen er bare 360. Et hvidløg urt grillet Veggie nøgen Taco Salad indeholder kun 170 kalorier.

Tips & advarsler

  • Besøg Qdoba for en sund morgenmad. En nøgen morgenmad Burrito med kylling og pico de gallo har bare 90 kalorier og 4 gram fedt. Der er en forfriskende forandring fra de fleste fastfood-morgenmad, som er fyldt med kalorier og fedt.
  • Undgå tre-ost queso. En ordre af tortilla chips med tre-ost queso indeholder 740 kalorier og 51 gram fedt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com