Hvordan man vælger en manchet størrelse for blodtryksmonitorer

07/20/2011 by admin

Betydningen af at vælge en passende størrelse blodtryk manchet kan ikke understreges nok. Når fejlagtigt markeret, kan blodtryk manchetter give fejlagtige resultater, fører til fejldiagnosticering af hypertension. Et vigtigt punkt at huske er at passe og komfort ikke afgøre, om en manchet er den korrekte størrelse eller ej. Det er måling af patientens overarm, der afgør valget. Manchetter generelt kommer i standard voksen, store voksne og voksne låret størrelser. Den sidste størrelse er for voksne, der lider af fedme.

Instruktioner

• Bestemme din arm størrelse ved at måle omkring midtpunktet på overarmen. Brug en fleksibel målebånd som typen anvendes til syning og andre husstandens projekter. Optage denne omkreds i tommer og centimeter.

• Fastlægge passende manchet størrelse. Producenter varierer i deres anbefalinger, så bør du læse vejledningen ledsager din blodtryksmåler. En god regel at følge er, at en arm omkreds på mere end 13 inches viser behovet for en større manchet.

• Udføre en retssag pasform af den valgte manchet til at sikre, at det helt ombrydes omkring overarmen.

• Hvis manchetten er af en særlig stor størrelse, overveje at tage det til lægens kontor til dit næste besøg. Hvis klinikken ikke har en passende størrelse for dig, skal du bruge din manchet.

• Unge patienter kan kræve specielt mellemstore pediatric blodtryk manchetter. Disse er tilgængelige i de fleste apoteker. Passende størrelse udvælgelse af disse manchetter, konsultere din børnelæge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com