Bivirkninger af primidon

07/23/2011 by admin

Primidon, ofte solgt under navnet Mysoline, der bruges i behandling og forebyggelse af anfald. Brug af denne medicin kan forårsage en lang række milde til svære bivirkninger baseret på de særlige individuelle og andre variabler.

Identifikation

Primidon er et receptpligtigt lægemiddel klassificeret som en krampestillende. Det virker ved at påvirke nerve impulser i nervesystemet. Derved sænker primidon svar af nerver, saa pludselige anfald kan være både forebygges og behandles. Andre anvendelser for primidon kan drøftes med din læge.

Almindelige bivirkninger

Primidon kan føre til de følgende almindelige bivirkninger: kvalme, dårlig mave, svimmelhed og døsighed, opkastning, tab af koordination og svimmelhed. Selvom almindelige og mindre alvorlige end andre bivirkninger, kan den vedvarende forekomst af nogen fra ovenstående liste signalere en alvorlig tilstand. Diskuter alle kroniske bivirkninger med din læge.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, primidon brug kan medføre en række alvorlige bivirkninger, herunder dobbeltsyn, feber, svære mæslinger-lignende udslæt, ekstreme humørsvingninger, forværring anfald, ekstrem træthed og svaghed, og nedsat seksuel evne. Derudover kan primidon udløse en alvorlig allergisk reaktion anerkendt af en hud udslæt og hævelse af ansigtet. Søge øjeblikkelig lægehjælp i nogen af de ovennævnte tilfælde.

Overvejelser

Primidon kan tages med eller uden mad, men hvis mavebesvær opstår, tager medicin med fødevarer er anbefalet. Primidon er ofte taget to til fire gange dagligt. I tilfælde af en glemte dosis, aldrig tage en dobbelt dosis for at kompensere. Følg altid din recept til dets nøjagtige specifikationer.

Advarsler

Et id-kort eller tag forklarer din beslaglæggelse lidelse bør være tilgængelig på alle tidspunkter for at hjælpe i tilfælde af en nødsituation. Være forsigtig under kørslen, da primidon kan forårsage døsighed og svimmelhed. Hormonelle prævention medicin bør ikke bruges med primidon. Dette stof kan forårsage skade til en ufødt Foster eller en ammende barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com