Hvordan at Have det sjovt i hjemmet på en lørdag aften

07/25/2011 by admin

For nogle af os, når weekenden ruller rundt føler vi vi har brug at have planer om at gå ud. Det er nemt at blive fanget i fælden med at tro at hele verden er ude at have det sjovt og du er den eneste hjem på en lørdag aften. Næste gang du finde dig selv uden lørdag aften planer, snarere end følelse bad, beslutte at have det sjovt i hjemmet.

Instruktioner

• Kalde nogle venner og invitere dem over til en gammeldags nat af brætspil. Eller Spørg dem, hvis de ønsker at komme over, Lej nogle film og bestille en pizza. Kan du selv gøre det en slummer part, hvis ingen har at arbejde om morgenen.

• Besøge et chatrum på internettet for kammeratskab på en lørdag aften, hvis ingen af dine venner er hjem, da du kalder. Nu hvor de fleste hjem har computere og internetadgang, behov ingen virkelig for at være alene, hvis de ikke ønsker at. Hænge ud på en social hjemmeside kan være lige så sjovt som at besøge en lokal klub, men uden akkord for udklædning.

• Sætter pris på din egen virksomhed. Du behøver ikke at være sammen med andre at have en god tid på en lørdag aften. Leje film og orden at pizza selv hvis dine venner ikke kan slutte sig til dig. At være alene bare betyder du kan hente film og du behøver ikke at dele din pizza.

• Forkæle dig selv. Tale et langt, varmt bad og sætte på nogle af dine favorit bodylotion og parfume. Giv dig selv en hjem ansigtsbehandling eller en manicure. Gøre alle disse små ting, der gør du føler dig godt om dig selv, at du ikke kan finde tid til at gøre i løbet af ugen.

• Indhente på nogle læsning. Krølle op med en god bog, dine foretrukne magasin eller de aviser, der bygget op i løbet af ugen, fordi du ikke har tid til at læse dem.

• Vær kreativ i køkkenet. Tilberede dine favorit måltid eller har dine børn hjælpe med at bage en overbærende dessert, når du befinder dig hjemme på en lørdag aften.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com