Reminyl narkotikabehandling

07/21/2011 by admin

Reminyl narkotikabehandling

Reminyl er en medicin anvendes i forvaltningen af Alzheimers sygdom. Alzheimers sygdom er en tilstand, hvor kognitive funktioner forringes. Ifølge centerwatch.com, menes dette fald at være relateret til nedgangen i en neurotransmitter kaldet acetylkolin.

Funktion

Funktionen af Reminyl narkotikabehandling er forbedre kognitive funktioner. Reminyl udretter dette ved at øge acetylcholin-niveauet i hjernen.

Metode til handling

Den store funktionelle komponent af Reminyl er en alkaloid kaldet galantamin. Denne alkaloid hæmmer metabolisme (nedbryde) af acetylcholin, er uklart, om hvordan det hæmmer denne handling.

Bivirkninger

Healthsquare.com rapporterer, at bivirkninger fra behandling med Reminyl kan omfatte anæmi, mavesmerter, vægttab, kvalme, søvnløshed og depression.

Typer

Reminyl behandlinger kan gives i enten tablet eller løsning formularer, der er taget to gange om dagen. Ifølge healthsquare.com, justerer den doseringsplanen hver fire uger at en højere dosis, startende med fire mg og stiger op til 12 mg.

Begrænsninger

Reminyl er en behandling for Alzheimers symptomer, ikke selve tilstand. Hjernen vil fortsætte med at forværres, selv da symptomerne kan forbedre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com