Medicare fordel & SSI

01/25/2012 by admin

Hvis du er en amerikansk statsborger, der er ældre end 65 år, har regeringen flere offentlige ydelser tilgængelige for dig. Nogle af disse omfatter programmet pensionering, kendt som Social sikring, og Medicare-programmet, som er offentlig sygesikring. Social Security Administration kører dog også flere programmer, der giver fordele end programmet pensionering, som programmet Social Security Disability og supplerende sikkerhed indkomst program.

Medicare fordel og SSI

Du kan modtage både Medicare og SSI fordele. Den eneste betingelse for at modtage både er, at du skal opfylde kravene til støtteberettigelse for hvert program. For eksempel, du kan kvalificere sig til SSI fordele, men hvis du ikke har betalt Medicare skat, kan du muligvis ikke få Medicare fordel. Et af kravene for at modtage Medicare fordel er at have enten Medicare del A eller del B. Hvis du kvalificerer dig til SSI fordele, skyldes det, at du har lav indkomst. Hvis dette er tilfældet, kan du også kvalificeret til at modtage hjælp betale for din Medicare fordel dækning.

Medicare fordel

Medicare er et folkesundheden insurance program for seniorer. Medicare dækning er opdelt i fire dele. Del A er gratis og en fordel for alle borgere, der har arbejdet og betalt Medicare skat. Medicare del C er kendt som Medicare fordel. Medicare fordel er ikke gratis. For at modtage sine fordele, skal du betale en månedlig præmie forbundet med den dækning, du vælger. Medicare fordel består af forskellige sygesikring planer, der tilbydes af private virksomheder, der enten har en kontrakt med Medicare eller er godkendt af Medicare. Om Medicares hjemmeside, kan du finde en liste over godkendte virksomheder og planer, som du kan vælge.

Medicare fordel planer

Hvis du ønsker at købe Medicare fordel, skal du vælge fra en af de planer og virksomheder i dit område, der er anført på webstedet Medicare. Disse planer tilføje dækning til normal Medicare dækning, som omfatter del A og del B. Nogle af de yderligere emner kan du finde i fordel planer omfatter hørelse, syn, sundhed og wellness-programmer og tandlægespecialer dækning. Nogle planer også omfatte prescription drug dækning. Hvor meget du skal betale i månedlige præmier, afhænger af den plan, du vælger, og hvorvidt virksomheden beslutter at opkræve betaling for de ekstra dækning. Medicare betaler allerede et fast beløb til de selskaber, der er opført som fordel planer.

SSI

Supplerende sikkerhed indkomst er også en, der køres af Social Security Administration. Hvis du kvalificerer dig til at modtage ydelser, skal du anvende med socialsikringskontor tæt på dit hjem. For at modtage ydelser, skal du være ældre end 65 år eller har et handicap. Blindhed tæller som et handicap. Et andet krav er, at du skal bevise du har lav indkomst og få eller ingen ressourcer. Hvis du har deaktiveret eller blinde barn, kan du også søge om fordele for dit barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com