Behandlinger for barnets angst

01/19/2012 by admin

Behandlinger for barnets angst

Det er vigtigt, at forældrene ser for tegn, deres barn bliver ængstelige, så de kan hjælpe dem med at overvinde det. Hvis venstre ubehandlet, kan angsten videre til panik angreb og derefter begynde at påvirke barnets sundhed. Der er flere behandlinger, der kan bruges til at hjælpe et barn med deres angst.

Åndedrætsøvelser

Begynder ved at undervise dit barn nogle simple åndedrætsøvelser. Ved at fokusere på vejrtrækningen, vil de stoppe med fokus på de ting, der forårsager dem til at have angst. Det er en fantastisk måde at hjælpe dem til ro og bringe deres hjerterytme tilbage til normal. Få dem til at tage en dyb indånding, hold den nede i 10 sekunder og derefter slippe ånden langsomt. Du skal muligvis gentage denne øvelse i op til fem minutter afhængigt af, hvor ivrig efter dit barn er.

Afspændingsteknikker

Spille nogle bløde, fredelige musik og har dit barn ligge på deres seng eller i sofaen. Fortælle dem til at slappe af deres muskler. Få dem til at tage 10 til 20 minutter at gøre dette. Børn spændte op deres organer, når de bliver angste. Hvis de kan genkende en følelse af de kan derefter begynde at slappe af, uanset hvor de er ved at huske øvelsen gjorde de i hjemmet.

Rådgivning

Har dit barn taler til en person de stoler på. Det kan være du, men i de fleste tilfælde vil de ønsker at tale med en anden. En tillid til pastor, ven, relativ eller skole rådgiver kunne gøre en stor forskel. Børn har brug at føle sig som om de har nogen på deres side, der forstår. Hvis dit barns angst forværres, mente imidlertid, at søge hjælp fra en licenseret professionel.

Medicin

Bruge medicin kun i ekstreme tilfælde af angst. Du ønsker ikke at risikere at have dit barn får afhængige af angst medicin. En licenseret professionel vil være i stand til at hjælpe dig komme til denne beslutning og vælge de rigtige medicin. Nogle fælles medicin er Zoloft og Prozac. Vær opmærksom på at medicinen ikke bør stoppes pludseligt, men bør reduceres gradvist over tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com