Hvordan virker en gær infektion udvikler?

09/11/2011 by admin

Hvad der forårsager en gær infektion?

Sigt gær infektion refererer til en genital infektion kaldes candidiasis. Candidiasis er forårsaget når der er en overvækst af svampen candida albicans. Candida albicans findes normalt i fugtig og varm områder af kroppen.Mennesker får en gær infektion ofte efter at tage oral antibiotika, at dræbe alle bakterier i tarmen, herunder den venlige flora, som holder candida i skak.Når de gode bakterier som holder candida for tilgroning er dræbt, en gær infektion udvikler. Andre årsager til en gær infektion er hormonelle forandringer og irritation for parfumeret hygiejneprodukter. Som begge kan ændre den sure balance i vagina. Den ændrede sure balance ødelægger de gode bakterier, der bekæmper af Candida. Gær infektioner kan også overføres seksuelt. Under samleje med en smittet person, kan en seksuel partner blive udsat for store mængder af Candida albicans. Folk diabetes eller nedsat immunforsvar er mere tilbøjelige til at få gær infektioner.

Symptomer på en gær infektion

Gær infektioner er mere almindelig hos kvinder end hos mænd, men mænd kan få dem, også. Symptomer på en gær infektion kan omfatte kløe, rødme, irritation, brænding og en teatralsk hvidt udflåd i det genitale område. En person kan have nogle eller alle symptomerne.Mænd kan ikke udviser symptomer, men, i svære tilfælde af gær infektioner, blærer eller sår kan udvikle på penis.

Behandling

Over-the-counter medicin designet til behandling af gær infektioner er normalt tilstrækkeligt. En resistente infektion, der ikke reagerer på over-the-counter behandling bør behandles af en læge.En læge kan anbefale, at enhver seksuelle partnere behandles så godt, uanset symptomer. Undertiden seksualpartnere overføre infektionen frem og tilbage mellem hinanden.At tage acidophillus lactobacillus kosttilskud og spise yoghurt med der indeholder disse samme levende kulturer kan bidrage til at øge gode bakterier, som kan være nyttige i behandling af gær infektioner.Lactobacillus acidophilus kosttilskud kan købes i helsekostforretninger. Supplere med acidophilus og yoghurt kan hjælpe kroppen med at opbygge gode bakterierog hjælpe med at stoppe en gær infektion.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikel er ikke beregnet til at fungere som diagnosticere eller erstatte lægelig rådgivning. Denne artikel er en generel vejledning om gær infektioner og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Hvis du eller nogen du kender oplever symptomer, sundhed, søge behandling af en sundhedsperson.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com