CPR kurser nær Alliston, ON

09/07/2011 by admin

CPR kurser nær Alliston, ON

Genoplivningsudstyr (CPR) er redning vejrtrækning kombineret med brystet komprimeringer, der er givet til folk, der kan være i hjertestop. Ifølge American Heart Association, kan ofre, der modtager CPR har en højere chance for at overleve. Dette skyldes i vid udstrækning til at holde ilt og blod strømmer til hjertet og hjernen, indtil akut medicinsk personale ankommer. Korrekt uddannelse er afgørende for at kunne give ofret den bedste hjælp mulig. Der er ingen CPR kurser i Alliston selv, er der en hel del i nærliggende byer.

Vital CPR

Vital CPR har et par steder i greater Toronto area, og tilbyder undervisning til enkeltpersoner og grupper af personer i den private sektor samt sundhedspersonale. Der er en række forskellige klasser at vælge imellem, herunder en gratis CPR workshop. Denne workshop er en introduktion og demonstration af CPR kun. Virksomheden tilbyder også uddannelse og certificering for automatiske nødsituation defibrillatorer (AED) skik. Som en ekstra fordel for klienter, vil firmaet gøre on-site-træning for større grupper. Vital CPR er bemyndiget til at udstede canadiske Røde Kors certificering kort, der er gyldigt i tre år.

Førstehjælp 4U

Førstehjælp 4U tilbyder en bred vifte af CPR og førstehjælp kurser i hele Ontario. Kurserne spænder fra børnepasning førstehjælp til attesterende reddere. Virksomheden er en autoriseret leverandør af Røde Kors førstehjælp og CPR-uddannelse. Kurser udbudt af førstehjælp 4U også mødes forordninger om sikkerhed på arbejdspladsen og Insurance Board (WSIB). De vil også lære på stedet, hvis kunden ønsker. Filosofi på førstehjælp 4U er at gøre læring førstehjælp og CPR fornøjeligt og interessant, i håb om at uddanne flere mennesker til at hjælpe med at redde liv.

St. Johns Ambulance

St. Johns Ambulance har en historie på mere end 125 år i uddannelse folk til at hjælpe med at redde liv. Denne organisation tilbyder kurser, der spænder fra grundlæggende CPR færdigheder til fagfolk, der skal opfylde strenge CPR krav. Det tilbyder klasser designet til dem, der enten har eller venter børn. Dette giver forældre og pårørende lidt mere ro i sindet, når det kommer til at tage sig af spædbørn og børn på daglig basis. St. Johns underviser i både offentlige og private formater, fornyer certifikater og er WSIB kompatible.

ABC første svar

Fokuserer primært på virksomheder og organisationer i Toronto-området, rejser ABC første svar til individuelle placeringer. Det skræddere kurser passer til kundens behov, at sikre den største bekvemmelighed for studerende. En ekstra fordel af on-site-træning er, at folk er ved at lære i et miljø, hvor de kan blive opfordret til at bruge denne viden. Alle kurserne undervises af ABC første reaktion er WSIB godkendt og certificeret af livreddende samfund. Virksomheden tilbyder også re-certificeringsprogrammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com