Hvordan at slippe af mug på legepladsen barkflis

07/27/2011 by admin

Hvordan at slippe af mug på legepladsen barkflis

Det anslås af U.S. Consumer Product Safety Commission at der har været mere end 156.000 nødsituation-niveau skader om året på legepladser i USA (Reference 1, side 1). American Society for Testing and Materials har angivet retningslinjer for legeplads overfladebehandling, der vil sænke personskader priser og overholder det amerikanske handicap Act (Reference 1, side 8). Et problem med barkflis legepladsen surfacing er imidlertid, at det kan blive muggen. Slippe af formen ved at fjerne det, dræbe det og beskytte imod.

Instruktioner

• Sætte på handsker og masker. Bruge haven River og banen gafler til at røre barkflis. Støbte barkflis vil komme til toppen af bunken som du støvtætte igennem den. Store klumper af støbte barkflis vil blive bragt til overfladen. Fjern disse klumper og læg dem en dumpster.

• Spredning af resterende træ barkflis ud igen. Spray det med en EPA-godkendt skimmel-drab spray. Flytte træ barkflis, så alle dele bliver behandlet. Følg producentens anvisninger på hvor længe spray skal have lov at tørre, før det er sikkert for børn at spille på det igen. Holde legeplads tapede og lukket indtil da.

• Bortskaffe handsker og masker. Rengøre og desinficere River og høtyve med blegemiddel. Har den dumpster tømmes hurtigst muligt, således at formen ikke kan sprede tilbage på legepladsen.

• Finde årsagen til skimmel dannelse. Kigge efter en tilstoppet afløb et sted i nærheden af legepladsen. Hvis du ikke kan finde i afløbet, sonde rundt i kanten af legepladsen for perforeret slange på de nederste sider af legepladsen. Sørg for, at disse afløb er åben.

• Hvis ingen dræning system er på plads, en skal sættes straks. Kontakt ansvarlige for legeplads finansiering. Det kan være en park bord eller skolebestyrelsen administrator eller PTA leder. Anmode om at tale med legeplads selskab om deres dræning spørgsmål og hvordan du løser dem.

Tips & advarsler

  • North Carolina udendørs læring miljøer Alliance minder legeplads arbejdstagere at "tilling rådnende barkflis kan frigive store mængder af skimmelsporer. (Reference 2) "derfor, det er vigtigt at bære og derefter bortskaffe handsker og masker og desinficere tøj og sko så snart du vender hjem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com