Drug & alkohol rådgivning teknikker

09/01/2011 by admin

Drug & alkohol rådgivning teknikker

Rådgivning klienter med narkotika og alkohol afhængighed kan være en udfordring. Heldigvis er der visse teknikker, der kan øge dine chancer for succes. Du skal bruge teknikker, som er direkte rettet mod nedbryde klientens benægtelse, gør ham tage ansvaret for problemet og lære ham at tage magten over sit liv. Du bør også opmuntre ham til at opbygge et sundhedssystem støtte, som kan yde rådgivning mere effektiv.

Ansvar

Bruge kognitive teknikker til at hjælpe kunden tage ansvaret for hendes afhængighed og handlinger. Mange stof- og alkoholmisbrug misbrugere får i et offer tankegang og fokusere på berettiger deres handlinger. Omdirigere dine kunder til at fokusere på deres adfærd, ikke årsagerne bag dem, og resultaterne og påvirker af disse adfærd. Lad dem flytte skylden til andre. I stedet guide dem gennem planer om hvordan man gør deres egen havarikontrol.

Empowerment

Hjælpe kunder med at finde måder at tage magten over deres handlinger. Stof- og alkoholmisbrug misbrugere blive reaktorer. De give automatisk efter for trangen til indholdet af deres valg. De skal lære at slå reaktionen i et valg. Kognitivt, kan du lære dem at bruge en tanke stoppe teknik. Når de begynder at føle en trang, bruger de et mentalt billede som en kæmpe rød stop-tegn som et signal til at afbryde midlertidigt og afbryde den automatiske reaktion. Derefter kan de vælge en alternativ; Du kan hjælpe dem med at udvikle en liste over disse alternativ under din rådgivning sessioner.

Sårbarheder

Hjælpe kunder med at identificere deres mest sårbare gange. Narkotika og alkohol brug sker ofte, når en klient er sultne, vred, træt eller ensomme. Hjælpe ham med at identificere sin personlige udløsere og oprette en plan for at bekæmpe dem, så snart han genkender dem.

Support

Opfordre klienten til at udvikle en stærk udenfor support system. Rådgivning typisk sker kun en gang eller to gange om ugen. Klienter kan løbe ind i vanskeligheder i mellem aftaler. Påberåbe sig en støtteordning kan hjælpe dem gennem disse sårbare gange. En af de mest almindelige støttende ressourcer er Anonyme Alkoholikere, narkotika anonym og andre 12-trins grupper for stof- og alkoholmisbrug misbrugere. Give din klient med passende ressourcer og opmuntre hende til at få en sponsor, hvis hun skriver en 12-trins program. Dette vil give sin støtte til enhver tid, hun har brug for det i mellem rådgivning besøg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com