Hvordan slipper jeg af tryksår?

08/30/2011 by admin

En bedsore er en del af huden, der bliver beskadiget eller sår på grund af sin omsætning, skæres af via udvidede pres. Dette er typisk findes i dem, der er sengeliggende eller dem bundet til en kørestol. De kaldes også tryksår eller tryksår. Behandling af tryksår kan være utrolig svært, og som et resultat de bedste metoder til behandling stole på en blanding af forebyggende foranstaltninger, udrensning og endda kirurgi.

Forebyggelse

Nogle foranstaltninger kan være ansat, at ikke kun forhindre bedsores fra udviklingslande i første omgang, men til at hjælpe med at fremskynde helingsprocessen og forhindre dem i at blive værre. Ifølge Mayo Clinic, skiftende positioner hver 15 minutter eller så kan hjælpe, som kan ved hjælp af en række støtte overflader, såsom visse former for polstring og madrasser. Ved at holde huden udsættes for luft og gør det muligt at modtage rigelig mængder af omsætning, bedsores kan nemt forebygges. Ved at følge disse trin, kan tryksår, der allerede har udviklet gives tilskyndelse til at helbrede. Dette opnås i forbindelse med grundlæggende rengøring og andre behandlingsmetoder.

Behandling

Konventionel behandling af tryksår er typisk afhængig af sværhedsgraden af ømme sig, men alle disse metoder kan gavne enhver fase af bedsore. Såret skal rengøres med en mild sæbe og varmt vand, og sørg for du undgå at bruge barske rengøringsmidler som hydrogenperoxid. Beskadiget væv bør fjernes i en procedure kaldet debridering, der kan opnås gennem kirurgi eller fjernelse eller ved hjælp af et enzym, der bryder ud af dødt væv. Efter alt dette er opnået, bør såret være klædt afhængigt af dens sværhedsgrad, men de bør alle være tilladt at "ånde" og fastholde fugt. Du skal arbejde med din læge til korrekt behandling bedsores, som dels er langt mere alvorlig end andre og kræver yderligere behandling.

Yderligere behandling

I nogle tilfælde kan behandlingen ud over den konventionelle være nødvendigt til behandling af tryksår. Hvis din ondt er blevet smittet, kan antibiotika ordineres. Ifølge Mayo Clinic, kan hydroterapi være gavnlig, da whirlpools kan medvirke til at forbedre cirkulation og bidrage til at fjerne dødt væv, alt imens at holde huden ren. For alvorlige tilfælde af tryksår, kan kirurgi anvendes til at reparere såret. Dette resulterer ofte i at fjerne dødt væv, behandling af en infektion og gør ondt mere kosmetisk tiltalende. Dette opnås ofte gennem en hud graft eller gennem en procedure kaldet en flap genopbygning, som indebærer anvendelse af en del af muskel, hud eller væv til at afbøde knoglen og dække det ramte område.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com