Hvordan til at lindre Arm smerter forårsaget af en klemt Nerve

06/18/2010 by admin

Arm smerter kan undertiden være forårsaget af en klemt nerve i nakken. Den klemt nerve i nakken kan være forårsaget fra stamme, spænding, vertebrale frakturer, blodkar skader og piskesmæld. Det er vigtigt at forhindre dig i at få en klemt nerve ved at udøve og afstå fra at holde din hals i en stilling for længe. Når nerven er klemt, en alvorlig belastning af smerte kan skyde gennem armen, og i svære tilfælde kan det medføre arm bliver immobil.

Instruktioner

• Tilføje to eller tre isterninger eller knust is til en plasticpose. Anvend posen direkte til området mellem din hals og skulderbladet. Holde isen på området i mindst 15 minutter. Dette vil bidrage til at reducere enhver hævelse forårsaget fra knivspids nerve.

• Tage over-the-counter anti-inflammatoriske medicin, såsom ibuprofen eller acetaminophen. Tage medicinen som anvist på etiketten og sørg for at drikke masser af vand for at hjælpe dit immunforsvar. Dette bør være den hurtigste måde at lindre smerter.

• Afholde sig fra fysisk aktivitet, der kan forårsage smerte i armen for at forværre. Hvile så meget som muligt, men også udøve din arm hele dagen ved forsigtigt flytte det rundt i en cirkulær bevægelse til at strække musklerne og reducere inflammation.

• Rådfør dig med en læge, hvis smerten fortsætter eller forværres inden for to til tre dage. Du kan modtage stærkere smertestillende midler. For eksempel, kan din læge ordinere du, muskel relievers eller andre typer af receptpligtige smertestillende midler.

• Har en steroid injektion for ekstreme tilfælde af en nerve knivspids hvor medicin er ikke nok at behandle smerter. For eksempel, bør hvis du mister følelsen i din skulder eller arm, eller hvis du ikke kan flytte din arm, du gå til en skadestue til behandling. Lad din læge, hvis smerten fortsætter, og han kan foreslå at give en steroid indsprøjtning i området hvor nerven er klemt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com