Hvordan at vide, hvornår at se en terapeut

11/05/2011 by admin

Hvordan at vide, hvornår at se en terapeut

Mental sundhed er en væsentlig nøgle til generelle sundhed. Hvis din mentale sundhed ikke er alt det kan være, kan du skade dig selv og dem du elsker både følelsesmæssigt og fysisk. Terapi kan give dig redskaber til at holde mentalt sunde, ligesom en læge giver dig værktøjer til at holde fysisk sund.

Instruktioner

• Forstå, at depression og mange andre psykiske sygdomme kan være et resultat af kemiske ubalancer i kroppen. Hvis du ikke er sikker på, om du bør se en terapeut, besøge din familie læge først og forklare, hvordan du føler. De kunne gøre nogle test på dig, og selv tjekke din thyreoideafunktion. Problemer med skjoldbruskkirtlen er ofte fejldiagnosticeret som depression.

• Tage en test online. Der er mange hjemmesider, der tilbyder selvtest spørgeskemaer, som vil fortælle dig, hvis du vil se en terapeut. Husk at svare på spørgsmål ærligt; du kun narre dig selv, hvis du ikke gør.

• Lav en self check: er du trist mere end ikke trist? Har du forsøgt at gøre alt for meget? Eller har du været at trække dig selv rundt, næppe motiveret til at spise? Disse er tegn på depression, så bør du overveje at se terapeut.

• Lyt til andre. Hvis din chef eller venner, der virkelig bekymrer sig oprigtigt foreslår, at du har brug for hjælp, bør måske du søge terapi. Du kan endda gøre det bare for at bevise, at de er forkerte.

• Lov om din intuition. Du kender dig selv dybt inde. Chancer er, du ikke ville være at læse denne artikel, hvis du ikke føler, bør du søge terapi. Husk, at mental sundhed er en del af et godt helbred og forstå din egen personlige behov er en del af at tage sig af dig selv. Hvis du havde en tandpine du ville gå til tandlægen, ville du?

Tips & advarsler

  • Tillad ikke dom af andre til at påvirke din beslutning om at søge terapi.
  • Hvis du har nogen tanker om selvmord eller for at skade andre, få hjælp straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com