Farerne ved CO2-kampvogne

10/14/2011 by admin

Farerne ved CO2-kampvogne

Trykisoleret kuldioxid har en række anvendelser, i kommercielle virksomheder, industrien, og endda rekreative. Trykisoleret CO2 systemer anvendes i alt fra ildslukkere, øl brygning udstyr, soda springvand, paint ball kanoner og endda ferskvands akvarier. Men, cylindre, tanke og flasker, der indeholder denne gas skal håndteres med forsigtighed for at undgå alvorlige skader eller endog døden.

Tank lækage

CO2-tanke kan lække hvis forkert gemt eller håndteret. Kuldioxid ikke kan registreres af de menneskelige sanser, som det ikke har nogen smag, lugt eller synlige udseende. Kuldioxid erstatter ilt i luft, hvilket betyder, at som et rum fylder med kuldioxid, luft bliver mindre og mindre åndbar. Til sidst, kan en uopdaget CO2-lækage forårsage kvælning og død.

Overfyldning

En anden potentielt farlig situation er en overfyldte tank. En alt for fuld tank udgør en alvorlig risiko for nogen i området. Afhængigt af tankens størrelse, er dens sikkerhedsventil designet til kun håndtere en vis mængde af gas. Når trykket overstiger valve's kapacitet, vil ventilen briste, forårsager en lækage og potentielt sårede nogen i nærheden med granatsplinter.

Fare for eksplosion

Ligesom næsten alle trykisoleret gas løber kuldioxid risikoen for eksplosion Hvis cylinderen er gennemboret eller ellers er bristet. Denne eksplosion begrænses til nærområdet omkring cylinderen, men kan også producere farlige og potentielt dødbringende, metal granatsplinter.

Forbrændinger og blærer

Ukorrekt anvendelse af, eller en ulykke, der involverer, en CO2-brandslukker kan føre til alvorlige fysiske skader. "Sne" produceret af en CO2-brandslukker kan forårsage smertefulde forbrændinger og blærer på huden hvis udsat. Bør den ildslukker cylinder brud, ikke kun kan potentielt dødbringende granatsplinter fremstilles ved eksplosionen, men "sne" også kan sprede sig, forårsager de førnævnte forbrændinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com