Ergoterapi & slagtilfælde

10/11/2011 by admin

Ergoterapi & slagtilfælde

Ifølge amerikanske ergoterapi Association er slagtilfælde den hyppigste årsag til handicap blandt voksne. Ergoterapeuter kan være gavnlig under genoprettelsesprocessen for personer, der har oplevet et slagtilfælde.

Slagtilfælde

National Stroke Association definerer et slagtilfælde simpelthen som en "hjerne angreb". Et slagtilfælde opstår, når en blodprop blokerer en arterie eller blodkar og hæmmer blodtilførslen til hjernen, forårsager skader på hjerneceller.

Virkningerne af et slagtilfælde

Virkningerne af et slagtilfælde varierer afhængig af sværhedsgraden af hændelsen. Slagtilfælde kan føre til svage lemmer eller lammelse. Nogle streger kan også hæmme tale og hjernefunktion.

Rolle af ergoterapi

Ergoterapeuter kan hjælpe overlevende fra et slagtilfælde genvinde deres evne til at engagere sig i regelmæssig daglige aktiviteter. De løse de fysiske, kognitive og mentale udfordringer, der er knyttet til et slagtilfælde.

Metoder

Ergoterapeuter anvender en række kreative metoder når at hjælpe rehabilitere slagtilfælde overlevende. Terapeuter kan hjælpe med normale daglige aktiviteter som at spise, tilberedning af måltider og kørsel. De anbefaler også ofte adaptive udstyr, der kan bidrage til at gøre sådanne aktiviteter lettere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com