Hvordan man kan leve med midterste rygsmerter

10/19/2011 by admin

Midterste rygsmerter kan være forårsaget af gigt i ryghvirvler brusk, en diskusprolaps disk, tendinitis eller endda en anstrengt muskler. De fleste midt rygsmerter skyldes arbejdsbetingede skader, såsom dårlig kropsholdning mens arbejde eller overforbrug af din midterste ryg. Den bedste måde at behandle flare-ups af smerter i den midterste af ryggen er med resten, immobilisering, is, varme, medicin og motion.

Instruktioner

Behandling af midterste rygsmerter

• Når du har midt rygsmerter, hvile din ryg i flere dage. I løbet af denne tid, bære en back tandbøjle til midterste rygstøtte så ofte som muligt. Tage ibuprofen eller naproxen, som anvist.

• Læg is i en ispose eller inde i et håndklæde. Placere et stort håndklæde på gulvet eller på sofaen med ispose eller håndklæde på toppen. Ligge ned, således at din midten tilbage er komprimeret direkte på isen. Ligge der i 15-20 minutter. Gentag denne procedure med tre til fire timers mellemrum hele dagen. Når din oprindelige rygsmerter og betændelse har aftaget en smule, bruge en varmepude flere gange om dagen, indtil din ryg er helet.

• Gøre følgende to øvelser: mens stående med dine fødder skulder-bredde fra hinanden, langsomt dreje til højre og strække ryggen. Hold denne stilling i 10 sekunder. Gentag samme bevægelse til venstre. Gøre flere gentagelser. Dernæst ligge på ryggen med knæene op og begge fødder på gulvet. Langsomt løfte dine balder, og lavere tilbage fra gulvet. Holde i to til fem sekunder og derefter slappe af. Samlede 10 gentagelser.

• Gå på en kost og tabe 5-15 pounds (mere hvis du er meget tungere). Købe nogle sko skær og bruge dem i dine sko, når du er på dine fødder.

• Tage den anbefalede dosis af magnesium supplement til at hjælpe slappe muskler i din midterste ryg.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at bruge de første 48-72 timer glasur din ryg efter debut af midterste rygsmerter. Dette vil hjælpe kontrol betændelse og smerte. Ice forårsager vasokonstriktion (indsnævring af blodkarrene), der minimerer betændelse og smerter ved midlertidigt begrænse strømmen af blod og lymfe væske til den midterste ryg. Når du har den indledende betændelse under kontrol, vil varmen fremme strømmen af blod, med dens helbredende egenskaber som ilt og vitamin C, til det ramte område. Du kan også spørge nogen til at massere din ryg i mindst 15 minutter om dagen. Massage øger blodgennemstrømning og kan fjerne enhver arvæv i den muskel, som øger chancen for fremtidige skader. Massage hjælper også slappe af nerver og muskler.
  • Hvis din midten tilbage smerte er mere kronisk, du nødt sandsynligvis til at se en læge. Aldrig ignorere midt rygsmerter, fordi du måske har en diskusprolaps eller degenerative disk (bristet eller iført brusk) mellem din spinal ryghvirvler. Metode til behandling vil variere afhængigt af din skade. Det er også muligt, at dine symptomer er forårsaget af nogle andre spørgsmål, såsom en galdeblære problem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com