Hvor hen til ophold på en diæt mens på ferie

07/20/2010 by admin

Mange mennesker, som kost og motion ofte fejlagtigt smide forsigtighed til vinden det øjeblik, de går på ferie. At bo på en diæt mens på ferie, din ultimative mål at tabe.

Instruktioner

• Se dine portioner og lyt til din krop. Mange mennesker, der har problemer med slankekure simpelthen ikke stoppe med at spise, selv når de føler sig fuld. Kroppen er udstyret med et hormon kaldet "leptin", der gør det muligt at vide, hvornår du har fået nok at spise. For at bo på en diæt mens på ferie, Lyt til din krop og gemme madrester til senere.

• Drikke alkohol i moderate mængder. Når du drikker overdrevent, din homeostatiske processer har tendens til at blive smidt ud af whack. Homeostase er kroppens måde at holde en tilstand af ligevægt. Lægeligt set denne idé gælder på mange måder, men tænk bare på det som din krop form for stikning til hvad det ved. Hvis du er konstant beruset eller summede mens på ferie, din krop kan misfortolker nervesignaler, der kan få dig til at ødelægge enhver kost fremskridt eller konsistens du kan har allerede nået frem til et bestemt punkt. Tror og drikke med måde at være sikker på jeres hårdt arbejde ikke er fortrydes.

• Lave en tidsplan og forblive aktive. Prøv at holde en plan om, hvordan du agter at tilbringe dine dage mens på ferie. Du vil være mindre tilbøjelige til at kede sig og spise for meget. De fleste ferie steder hjælper folk med ruter til at hjælpe dem med at holde travlt. Vær sikker på at gå, bike eller skate til steder, du skal gå, hvis du kan.

• Giv dig selv bedrager dage. Før du går på ferie, skal du sørge for at planlægge slankekure bedrager dage, men du tror, det gælder for dig. Nogle mennesker planlægge ekstra søvn eller en lejlighedsvis pizza, f.eks. Dette på ingen måde tyder på, at du bør have frie tøjler til at gøre, hvad du ønsker, men du vil være mindre tilbøjelig til at gå ud en kost for langsigtet.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at lade nogen slankekure tilbageslag ødelægge din velfortjente god tid.
  • En kost tidsskrift virker ligesom en log eller en disposition. Bruge en til at hjælpe dig selv ophold på opgaven.
  • Vær ikke overrasket, hvis folk forsøger at afholde dig fra at holde sig til en kost mens på ferie. Sikre du har en positiv støtte system, især hvis din kost er lægeligt nødvendigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com