Kosttilskud til muskel skade nyttiggørelse

01/05/2012 by admin

Kosttilskud til muskel skade nyttiggørelse

Ordentlig ernæring og motion er afgørende for at leve en sund livsstil. For mennesker, der arbejder ihærdigt med vægte, muskel tårer og genopbygger som en del af den naturlige vækst og konditionering proces. Desværre, aktive mennesker er underlagt mere betydelige skader, herunder muskel stammer, forstuvninger og undertiden alvorlige tårer. At hjælpe med at inddrive fra muskelskader, Sørg for at du får nok vitaminer og andre næringsstoffer.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 (CoQ10) kan øge atletisk ydeevne og reducere muskel skade. En University of Tsukuba, University of Tokyo og Kobe Gakuin University undersøgelse rapporterede i British Journal of Nutrition, markører for muskelskader var betydeligt lavere i atleter, der tog Coenzym Q10 for så lidt som 20 dage. Undersøgelsen målte elite udøvere af japansk kampkunst kendo.

Forskningen konkluderet, at CoQ10 reduceret muskuløs skade forårsaget af øvelse, hovedsagelig på grund af de antioxidant potentiale. Coenzym spiller en vigtig rolle i bevarelsen niveauer af vitamin E og C-vitamin, som er også vigtige i at inddrive fra muskelskader.

C-vitamin

Vitamin C er en antioxidant. Ved at neutralisere frie radikaler produceret under anstrengende motion, kan C-vitamin reducere muskel smerter og hastighed opsving efter intens træning. C-vitamin er også vigtige i at hjælpe vægt løftere undgå skade, fordi det hjælper kroppen gøre kollagen, der styrker bindevævet.

E-vitamin

Dette vitamin er også rost for sin antioxidant kvaliteter, som neutraliserer frie radikaler i vores celler. Reduktioner i indikatorer for muskel skader og frie radikaler aktivitet er også blevet rapporteret, når supplering med vitamin E. Disse resultater blev etableret i tre undersøgelser rapporteret i Medicine & Science in Sports & motion, International Journal of Sport Nutrition og øvelse stofskifte og American Journal of Physiology, henholdsvis.

Ud over at opretholde sunde muskelceller, er E-vitamin også behov for genopbygning og reparation af musklerne mellem træning.

Enzymer Healing Power

Enzymer bromelain, papain, trypsin og chymotrypsin kan hjælpe med at lindre mindre skader, herunder muskel stammer, på grund af deres anti-inflammatoriske egenskaber. Indledende forsøg, herunder M. G. Cirelli rapport i klinisk medicin & forskning, pege på værdien af bromelain i healing fra skader. Denne forskning rapporter reducerede smerter og hævelse--- og øget helbredelse---når du bruger bromelain.

Ud over anden forskning peger på den helbredende potentiale af disse enzymer, når taget alene, rapporteret en dobbelt-blind undersøgelse i Amsterdam i sport, medicin og sundhed demonstreret forbedringer i healing fra en kombination af disse enzymer.

Glutamin

Glutamin er en populær aminosyre blandt vægt undervisere. Glutamin øger glutathione, en antioxidant, der hjælper kroppen med at genoprette fra intens træning og forhindrer muskel opdeling. Det er et godt supplement til overordnede muskel opsving og sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com