Fordele af forbrugernes drevet sundhedsplaner

01/02/2012 by admin

Forbruger drevet sundhedsvæsen kan være nøglen til at omgå den urimelige praksis og begrænsninger, som sygeforsikringsselskaber. Oftest anvendes i form af sundhed bankbog (HSA) eller sundhed refusion konti (HRA), indrømme disse planer forbruger hen til gemme midler gennem high-fradragsberettigede politikker. Forbrugerne også har mere frihed til at bestemme typerne af dækning de ønsker at modtage, og høste fordelene ved at bevare et godt helbred.

Lavere præmier

Traditionelle forsikring planer kræver, at forbrugerne betaler månedlige præmier til at opretholde dækning, uanset om enkelt faktisk søger lægehjælp. At en høj fradragsberettigede plan betyder betaler meget lavere præmier, fordi medicinske omkostninger er dækket af forsikring opsparingskonto og out-of-pocket midler før anprisninger til forsikringsselskabet.

Forbrugerne kan også spare penge i løbet af de år, hvor de kræver minimal medicinsk behandling. En undersøgelse foretaget af Kaiser Family Foundation anslået, at i 2008, premium koster for familien HSAs var et gennemsnit på $8,100 mindre end offentlige posttjenester og $9.600 mindre end HMOs.

Årlige besparelser

Midler kan skifte (rollover), hvis den årlige grænse for kontoen udgifter ikke er nået i slutningen af året. Som et resultat, vil enkelt have ekstra dækning, hvis de støder dyrere sundhedsspørgsmål i fremtiden. For HSAs, kan kontiene også tjene interesse, som ikke er afgiftspligtige, når udbetalinger anvendes til lovlige medicinske udgifter.

Saglig dækning

Personer med forbrugernes drevet planer vælger typerne af dækning de modtager, og er ikke begrænset til et bestemt netværk af læger. Med traditionelle sygesikring, dækning og fordele er defineret af politikken, og mange lande tillader udbydere permanent nægte dækning for medicinske tilstande, der anses for at være for dyrt at være forsikret.

Afhængigt af politikken, forsikrede forbrugerne skal vente på henvisninger til at se en specialist, eller kan ikke være dækket for visse felter på alle. Forbrugeren instrueret forsikring tællere sådan praksis ved at tillade folk at kun betale for den dækning, de har brug for.

Ikke-sundhedsrelaterede udgifter

Midler i en sundhed opsparingskonto kan trækkes for ikke-sundhedsrelaterede udgifter, hvis det er nødvendigt. En ubetinget tilbagetrækning er imidlertid underlagt beskatning og en 10% straf for personer under 65.

Health Literacy

Ifølge Greg Scandlen, direktør for Center for forbruger drevet sundhedsvæsen, forbruger drevet planer tilskynde borgerne til at blive uddannet om sundhedspleje industri, fører til forbedret udgifter og bedre valg af livsstil.

Som Scandlen påpeger, ville forske i bedste læger, behandlinger og plejeinstitutioner være omsonst for forbrugerne med standard sundhedsplaner fordi beslutninger om støtteberettigede dækning, fordele og læger er i sidste ende lavet af forsikringsselskabet. Scandlen hævder også, at forbruger instrueret planer bringe den offentlige ansigt til ansigt med ubalancer i sundhedspleje industri, giver større motivation for reform.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com