Hvordan at tømme porer på dit ansigt

02/01/2012 by admin

Hvordan at tømme porer på dit ansigt

Hverdagen, folk får bebyggede olie og snavs på deres ansigt, der kommer fra forskellige steder, såsom makeup eller sved. Snavs og olie kan tilstoppe porerne, som kan forårsage acne og bumser. For at forhindre dette i at ske, er det vigtigt at have en rengøring regime, der hjælper med at tømme porer, opretholde sunde hud og forhindre bakterier i at udvikle i dine porer.

Instruktioner

• Køb en mild sæbe, der er egnet til din hudtype. Sætte en del af mild sæbe på vat. Gnid VAT i en opadgående bevægelse, nedadgående bevægelse og cirkulær bevægelse på dit ansigt. Skyl dit ansigt med vand, når du er færdig.

• Få en alkohol-fri toner. Sætte nogle toner på et stykke vat. Skrub områderne af dit ansigt i på samme måde som du gjorde med din sæbe, så skyl dit ansigt med vand.

• Eksfoliere din hud på regelmæssig basis. Købe en facial scrub, der hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder fra overfladen af din hud. Anvende facial krat på hænder og skum. Forsigtigt krat det ind på dit ansigt i en cirkulær bevægelse. Skyl dit ansigt med vand.

• Anvende en ansigtsmaske en gang om ugen. Mange ansigts masker har antibakterielle egenskaber, der hjælper til rene og tomme porer på dit ansigt. Afhængigt af hvilken type materiale du ønsker på dit ansigt, er der masker, der kan skylles ud og dem, der kan være skrælles. Begge typer er effektive til at fjerne snavs og bakterier fra tilstoppede porer.

• Damp dit ansigt mindst en gang om måneden. Du kan gå til en skønhedssalon og få en professionel ansigtet, som ville omfatte den dampende proces, eller du kan gøre dette hjemme. Damp dit ansigt i hjemmet, koge vand, hæld vandet i en skål og sted skål foran dig. Derefter, sidde i en stol og placere dit ansigt omkring 6 inches fra den dampende vand, mens draperinger et håndklæde rundt om bagsiden af dit hoved til at forhindre enhver damp fra at undslippe. Gør dette i ca 10-15 minutter, mens damp trænger din hud og rydder dine porer. Skyl dit ansigt ren med koldt vand eller en fugtig klud.

Tips & advarsler

  • Selv om den ovenfor fremgangsmåde var på hvordan at tømme porer på ansigtet, drikke masser af vand på daglig basis for at forhindre olier og andre urenheder fra opbygning i porerne. Vask dit ansigt dagligt og fjerne makeup før du går i seng.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com