Hvor hen til oplære i zoneterapi

01/30/2012 by admin

Hvor hen til oplære i zoneterapi

Zoneterapi er praksis pressionsmiddel til bestemte punkter på hænder, ører og fødder, at slappe af nervesystemet, frigive spændinger og forynge musklerne. Mange programmer og skoler tilbyder undervisning i zoneterapi, som kan være online-baserede eller klasseværelset-baserede.

Instruktioner

Begynde at studere

• Lære alt hvad du kan om zoneterapi, som er praksis med at skabe hele kroppen afslapning ved at anvende pres på punkter på fødder, hænder og ører. Det svarer til massage, dens mål er at forårsage musklerne i kroppen til at slappe af og blive forynget, men mens massage er normalt anvendes til hele kroppen, zoneterapi forsøger at slappe af nervesystemet ved at manipulere disse punkter.

• Find Zoneterapeuter i dit område og gøre regelmæssig udnævnelser. Måske kan de byttehandel nogle kontorarbejde (fra dig) til gengæld for regelmæssig zoneterapi sessioner (fra dem). Lad dem vide at du er interesseret i uddannelse. De kan sandsynligvis besvare nogle spørgsmål og fortælle om deres egne certificeringsprocessen. Vær forsigtig, at du respekterer deres tid, dog; de er professionelle og arbejder for at tjene til føden. Ikke bruge tid på at chatte under deres arbejdstid. I stedet være opmærksomme under zoneterapi sessioner du har, og bede om at tage dem ud til kaffe eller middag engang og stille nogle spørgsmål.

• Start læse om zoneterapi. Nogle gode bøger er til at starte med "The zoneterapi Manual" af Pauline Wills; "Body zoneterapi" af Mildred Carter; "Zoneterapi atlasset" af Bernard C. Kolster og Astrid Waskowiak; og "Hånd-zoneterapi" af Kevin og Barbara Kune.

Find en skole

• Forskerskoler. Der findes mange skoler, både i USA og i udlandet, der sikrer uddannelse i zoneterapi. Nogle skoler tilbyder fjernundervisning med nogle hands-on, klasseværelset tid. Andre er klasseværelset baseret og kræver, at du være på placering timevis uddannelse. Den bedste måde at finde ene tættest på dig er ved at finde din nationale eller regionale sammenslutning af Zoneterapeuter. Besøg internationale råd af zoneterapi (link nedenfor) for en liste over disse foreninger.

• Afgøre, om du vil tog udelukkende i zoneterapi eller hvis du ønsker at forfølge dobbelt certificering i både massage terapi og zoneterapi. Nogle skoler tog udelukkende i zoneterapi; andre tog i massage og har partnerprogrammer til at træne i zoneterapi.

• Bestemme hvor meget tid du kan afse til studiet af zoneterapi. At få en certificering i zoneterapi er normalt en fuldtidsstuderende engagement. Hvis du ikke kan deltage en zoneterapi skolen fuldtid, tale med skoleadministratorer om deltid muligheder. Det vil tage dig længere tid at komme igennem kurser (måske 1 1/2 til 2 år i stedet for 6 måneder til 1 år), men du kan muligvis træne muligheder, der vil tillade dig at bevare dit nuværende job, mens du forfølge zoneterapi certificering.

Deltage i skole

• Besøg på skolen og afgøre, om det er det rigtige valg for dine studier. Snakke med lærerne, kigge over pensum og stille spørgsmål om kursusaktiviteter. Tale til studerende, der er tilmeldt om deres erfaringer. Spørg om kandidater i skolen; gør de fleste af dem gå ind i lokale praksis, flytte væk? Er de i stand til at finde job?

• Gøre mest muligt ud af din tid, når du har fundet en skole, tilmeldt kursus, og er begyndt i din træning. Juster din tidsplan, så du får tilstrækkelig søvn og kan være vågen og opmærksom i klasser, selv om det betyder, at droppe nogle af dine tidligere sociale forpligtelser. Tale med din lærere, stille spørgsmål og tage noter under forelæsninger. Gøre alle de tildelte læsning, oplede ord du ikke forstår, og gøre noter af de vigtige punkter.

• Ikke være truet, når du kommer til det praktiske arbejde. Ingen ved lige, hvad de laver i første omgang, så hoppe ret i, gør dit bedste og lad din lærerne giver dig vejledning efter behov. Du vil snart få fornemmelsen for hvad du gør og langsomt bliver det anden natur.

• Hold på læsning, forske og netværk med andre fagfolk inden for zoneterapi. Der er mange ressourcer til rådighed til at fortsætte undersøgelsen i zoneterapi. Holde læring og udvide din viden ved at læse bøger som "Zoneterapi for kvinders sundhed" af Ann Gillanders; "Baby Touch" af Wendy Kavanagh; "Den nye zoneterapi" af Inge Dougans; og "Zoneterapi for holistiske terapier" af Francesca Gould.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com