Hvad sker der i før arbejdskraft?

02/01/2012 by admin

Hvad sker der i før arbejdskraft?

Der er mange faser arbejdskraft, og det kan være forvirrende at vide, hvilke trin du oplever. Før arbejdskraft er en række fysiologiske ændringer, der angiver kroppen forbereder sig til fødslen af dit barn. Disse ændringer hjælper placere barnet og styrke musklerne bruges til sammentrækning og skubbe. Nogen kan tage fejl af denne del af processen for ægte arbejdsmarked, men det er kun en varm op.

Lightening

Stadiet før labor gør barnet sin vej ned til bækken hulrummet. Dette er kendt under forskellige navne, men det betyder, at barnet er faldende, så han er tættere på fødselskanalen. Det, der kaldes "lette" fordi vægten føles lettere til moderen. Det kaldes også "engagement", fordi barnet er på vej ind skinkeben. Dette kan ske hvor som helst fra to til fire uger før baby er født og er mere mærkbar i første gang mødre.

Vandladning og diarré

Forvent at urinere oftere nu baby er faldet; Dette sker fordi baby's hoved, komprimerer blæren, efterlader lidt plads til urin ophobes. Som et resultat, vil du nødt til at tisse oftere. Løs afføring er endnu et tegn på før arbejdskraft; Dette er på grund af hormonelle forandringer, som din krop forbereder sig til levering. Det er kroppens måde at gøre plads til barnet i bækken hulrum.

Blodig vis og udflåd

Det er normalt at se øget udflåd, der er hvidligt eller pink-farvet. Dette er imidlertid forskellig fra den blodige show. Den blodige show er når den Slim plug beskytte livmoderhalsen under graviditet passerer. Det er en SLIM decharge, enten skandaleombrust med blod eller brunlig. Hvis den er tung som en menstruationen, rapportere det til din læge eller jordemoder straks. Arbejdskraft kunne være tre dage til en uge væk på dette punkt.

Plukveer-

Mange mødre oplever plukveer hele graviditeten, men du vil finde disse er blevet stærkere i pre arbejdskraft. Du kan have øget smerte i ryggen, endetarmen og lysken så godt. Forskellen mellem disse sammentrækninger og den faktiske arbejdskraft er de følger ingen mønster, de er kun følte i front, er mildt sagt ubehagelig og gøre din mave føler ligesom en hardball. Arbejdskraft sammentrækninger er progressiv og følger et mønster. De er meget forskellige fra før arbejdskraft sammentrækninger.

Vand bryder

Nogle kvinder oplever deres vand bryde som en angivelse af før arbejdskraft, men nogle kvinder vil ikke opleve dette indtil langt ind i arbejdskraft. Ifølge AskDrSears.com, vil 1 ud af 10 kvinder opleve dette i pre arbejdskraft. Sker det ikke indtil arbejdskraft er skredet, derfor er det ikke en god indikator for tidlig eller pre-labor. Hvis det opleves, men der vil være en haste af væske, der ikke kan kontrolleres og fødsel vil være overhængende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com