Slidgigt holistisk middel

11/14/2011 by admin

Slidgigt er en sygdom i leddene, der er almindeligt behandles med anti-inflammatoriske medicin til at kontrollere smerter og hævelse. Men en række holistiske tilgange er tilgængelige til behandling af sygdom, herunder akupunktur, yoga, urter og kosttilskud.

Akupunktur

En 2.000 år gammel praksis, der stammer fra Kina, akupunktur indebærer indsættelse små nåle ind i centrale pres punkter at lindre smerter. En undersøgelse i 2005 af 73 patienter med slidgigt i knæet på University of Maryland School for medicin fandt, at patienter oplevede mindre smerter efter 8 uger af akupunktur givet i forbindelse med deres regelmæssige behandling end patienter, der havde bare deres regelmæssig behandling. Akupunktur kan ikke arbejde for alle, men det har en god track record i behandling af gigt. Den eneste ulempe er, at de fleste forsikringsselskaber planer, herunder Medicare, ikke dækker akupunktur, så du vil sandsynligvis nødt til at betale for behandlinger out-of-pocket.

Urter og vitaminer

Flere urter har bevist anti-inflammatoriske fordele til behandling af slidgigt, og du kan finde de fleste af dem på din lokale helsekostforretning. En undersøgelse offentliggjort i "Slidgigt brusk" viste, at et flertal af mennesker med gigt viste en reduktion i ledsmerter og hævelse når du tager ingefær, en urt, der har været brugt i Asien i århundreder som en naturlig anti-inflammatorisk. Vitamin E er en naturlig anti-oxidant, der har vist lovende i behandlingen af arthritis, og arthcare olie er en urt, der har ment, for at styrke bindevæv og brusk. Det kan være gnedet ind led som en aktuel behandling eller taget i kapselform.

Yoga og strækker sig

Yoga og strækøvelser kan være effektiv i at hjælpe lindre ledsmerter og hævelse af gigt. Den mest almindelige form for yoga, kendt som hatha yoga, indebærer anvendelse af en række stillinger, at du holder for en kort tid at strække muskelgrupper og øge styrke og fleksibilitet. En anden form for bevægelse kaldet t'ai chi er lav effekt og anbefales til ældre mennesker og dem med den begrænsede fleksibilitet, der ofte kommer med slidgigt. Ud over at forbedre muskeltonus og fleksibilitet, yoga og t'ai chi også dobbelt som former for meditation, lindre stress og hjælper lindre smerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com