Alzheimers håndværk ideer at mindes

06/18/2010 by admin

Alzheimers håndværk ideer at mindes

Alzheimer-patienter har ofte perioder med en klar sind, når de er i stand til at huske og koncentrere sig om deres liv. Disse dage har tendens til at vokse færre som deres tilstand forværres. Før dette sker, lære et par vigtige ting om din patient--som yndlingssange, specielle billeder eller selv de ting, de plejede at spise til frokost--derefter sammensætte særlige craft-projekter til at hjælpe dem med at holde fast i deres særlige minder.

Scrapbog

Indsamle så mange gamle fotografier, som du kan finde af patientens tidligere, såsom familie, venner, første hjem eller gamle bil. Gå gennem billederne langsomt og stille spørgsmål om hver. Lad din patient fortælle dig om billedet og hvor hun var da det blev taget. Arbejde for at huske stumper og stykker fra disse historier og indsamle hvert billede, som hun finder velkendte ind i en scrapbog. Tilføj andre elementer, såsom hendes baby tænder eller hendes børn baby tænder. Husk at scrapbooking er om at samle minder.

Mix CD

Noter særlige sange fra patientens liv. Omfatte hans bryllup sang, sange, som han plejede at lytte til i gymnasiet eller bare særlige sange, som tager ham tilbage. Selv hvis du ikke kan hente specifikke sange, så prøv at lære om hans foretrukne musikalske genre. Indsamle de sange, han lyttede til, samt et par andre populære sange fra samme generation og genre, og organisere dem på en CD for ham til at lytte til regelmæssigt. Også omfatte andre sange fra hans foretrukne kunstnere og notat, som sange synes at opdrage de mest potente minder ved at se ham, mens han lytter.

Madlavning

Planlæg at tilbringe en eftermiddag madlavning med patienten. Du kan bruge dit køkken, hvis det er en elsket eller tage et par enkle kogeapparater som en elektrisk grill til patientens værelse hvis det er mere passende. Cook fælles elementer såsom grillet ost sandwich eller hotdogs på grillen, eller bage en kage og middag rolls i dit køkken. Lad duften af mad indsamle omkring dit arbejde og sørge for, at patienten er tæt nok til at lugte mad. Hold øje med en reminiscens fra patienten når du tilbereder noget, der er velkendte.

Hukommelse tæppe

Indsamle små portioner af gamle tøj, favorit tæpper eller en bekendt havearbejde handske. Din dele behøver kun at være firkantede stykker, omkring fire til seks inches lang. Quilt brikkerne til et tæppe til patienten. Tilskynde patienten til at røre de stykker, følelse uslebne siderne af havearbejde handsken og den velkendte tekstur af en favorit trøje. Give ham en chance for at se hvad han er tiltrukket af, eller hvis nogle stykker hjælpe ham huske dele af sit liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com