Ion udrensning afgiftning

09/25/2011 by admin

Afgiftning metoder er designet til at hjælpe med at befri kroppen af toksiner, der ophobes i dine celler og organer. Vi tager i toksiner gennem den mad, vi spiser, den medicin vi tager og forurening vi kan inhalere. Ion udrensning afgiftning bruger et fodbad, som indeholder salte og en maskine, der sender en opladet puls gennem vandet for at trække toksiner ud af kroppen, efterlader det neutralt opkrævet. Denne metode til at afgiftning har stadig mange skeptikere.

Processen

Den ioniske renselsesproces er meget enkel. Placer varmt vand i fodbad karbad sammen med maskinen og plader. Placer dine fødder ind i badet. I løbet af 30 minutter med maskinen på vandmolekyler opdeles i brint og ilt-molekyler og ioner med en afgift vil gøres neutral. Ændringen i gebyr er, hvad gør de giftige ioner til at blive trukket fra din krop. Processen tager normalt omkring 30 minutter; farven på vandet skal angive, hvilken type af toksin frigivelse du havde.

Forståelse dine resultater

Hver person vil have forskellige resultater. Selv om resultaterne varierer, er der et diagram til at angive de mulige farver vandet kan slå og hvordan man skal fortolke resultaterne. Vandet kan indeholde pletter. Sorte pletter tyder på tungmetaller blev frigivet fra din krop, mens røde pletter repræsenterer blodprop materialer. Hvis vand resultatet er gul-grøn farve, dette tyder på rensning af urinvejene og nyrer. Bortskaffelse af affald fra leddene giver en orange vand. Brown foreslår du bruger tunge tobak og at din lever bliver ryddet. Sort vand repræsenterer mere intens lever afgiftning, mens mørkegrøn repræsenterer toksiner fra galdeblære. Hvid skum i vandet betyder du har bidraget til at rydde klister fra din lymfatiske system.

Kontrovers

Problemet med denne metode er, at der har været nogen empiriske data tyder det virker. Der er mange "udtalelser", der måske eller måske ikke være sandt, sammen med teorien om hvordan ioner og molekyler arbejde. Mange af disse produkter reklamer kommer med afsløringer, resultaterne subjektive til hver person, og at der er ingen måde for en person at vide, om det virker andre end at prøve det selv. Dette kunne tyde på en placebo påvirker som dem, der føler en større velvære er villige til at acceptere. Skeptikerne er ikke så accepterende, da på terapier køre $30-$50 per session, med maskinerne koster næsten $3.000.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com