Sociale ydelser til flere fødsler

10/25/2011 by admin

Forventede eller uventet, en graviditet kan være nervepirrende, når du overveje den finansielle stamme vil du opleve. Omkostninger fordobler tredobler hvis du har tvillinger, hvis du har trillinger, og så videre. Heldigvis, Social Security Administration og mange lande forstår, at mange gravide kvinder ikke har ressourcer til at forsørge sig selv, så de har oprettet programmer til at sikre trivsel for dig og din voksende familie.

Sociale sikringsydelser og Medicaid

Social sikring giver mere end bare pensionsydelser til ældre--det er vokset til at omfatte unge samt. Medicaid er en stat-regulerede sociale sikkerhedsprogram, der giver lav indkomst borgere med sygesikringen. Hvis du er deaktiveret (dvs du har en medicinsk tilstand, der vil vare mindst et år eller resultere i døden) eller dit barn er blind eller født med et handicap, kan du ansøge om invalideforsikring på Social Security Administration hjemmeside. Supplerende sikkerhed indkomst (SSI) er en anden form for offentlig støtte til unge, handicappede eller lavindkomst borgerne.

Mad Frimærker

Mad Frimærker er til rådighed for familier med lav indkomst, og normalt udbydes eller hvis du modtager SSI. Hvis du ikke er deaktiveret men alderen mellem 18 og 60, skal du registrere for arbejde eller deltage i en beskæftigelse træningsprogram for at modtage mad frimærker. Du skal også falder ind under en vis indkomst grænse, baseret på antallet af personer i dit hjem, og mængden af mad frimærker du modtager også varierer afhængigt af din indkomst og udgifter. Brug Social sikkerhed kontor Finder under "Ressourcer" til at finde, hvor dit lokale kontor er, og ansøge om mad frimærker der.

Kvinder, spædbørn og børn (WIC)

Womaen, spædbørn og børn eller WIC, er en føderale tilskud program, der administreres af hver stat til sine borgere. Det blev påbegyndt i 1972 at give mødre med begrænset indkomst til at brødføde sig selv og deres børn nærende måltider. Ikke alene giver WIC penge til mad, det giver også screening for andre offentlige støtte programmer for mødre. For at kvalificere sig til WIC, skal din indkomstniveau 185% under amerikanske fattigdom indkomst retningslinjer. Din berettigelse øger også med din risiko for medicinske problemer, så at være gravid med flere børn vil sandsynligvis sætte dig på topprioritet i WIC-program.

Children's Health Insurance Program (CHIP)

Hvis din indtægt er for høj til at kvalificere sig til Medicaid men for lavt for du har råd til private forsikringer, kan children's Health Insurance Program (CHIP) være den bedste løsning for dig. CHIP blev fornyet og udvidet i 2009 til at dække 4 millioner flere børn end det dækket tidligere. Kontakt dit lokale socialsikringskontor for at lære din tilstands CHIP retningslinjer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com