Sådan fjerner Blueberry pletter fra tænderne naturligt

07/30/2011 by admin

Sådan fjerner Blueberry pletter fra tænderne naturligt

Et smukt smil er en vigtig funktion på nogen ansigt, men spise eller drikke visse fødevarer kan forårsage dine tænder til at blive formørket og farves. Fordi tænder er porøse, spise farverige fødevarer såsom blåbær kan oprette utiltrækkende pletter som er vanskeligt at fjerne. Normal tandbørstning og tandtråd kan ikke være nok; men blåbær pletter på tænderne er flytbare med nogle specifikke tandpleje.

Instruktioner

• Børste og floss tænderne at fjerne overskydende tandsten oprustning, der kan bidrage til udseendet af blåbær-farvede tænder. Brug en tandbørste med medium børster og børste i en nedadgående bevægelse kraftigt i mindst tre minutter skal grundigt rense tænder.

• Skyl munden hele med 3 procent over-the-counter peroxid for én til 10 minutter at blege dine tænder og fjerne blueberry pletter. Brintoverilte fungerer som iltningsmiddel og løfter pletter fra porøst materiale, herunder tænder.

• Bland en pasta, som omfatter en teskefuld af hydrogenperoxid, ¼ tsk bagepulver og ¼ tsk havsalt. Variere beløb for at danne en klæbrig pasta, hvis det er nødvendigt. Børst dine tænder ved hjælp af denne blanding i op til tre minutter. Skyl og Gentag hvis nødvendigt. Følg med en peroxid skylning i op til 10 minutter og derefter klare vand skylles at helt rense blueberry pletter fra tænderne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com