Sikker aktiviteter for en svulmende disk

05/07/2011 by admin

En svulmende (eller diskusprolaps) diskette sker normalt i den nederste del af rygsøjlen. Disc'en fungerer som en stødpude mellem knoglerne, og når det buler ud og presser mod en nerve det kan forårsage pludselige og alvorlige smerter. Den naturlige reaktion på denne smerte er at komme ind i enhver position, der gør smerten aftager og bo der, men der er aktiviteter, der er sikre for mennesker med en svulmende disk--samt andre, der rent faktisk hjælpe betingelsen.

Forlængelse øvelser

Mens en dag eller to af sengeleje efter den oprindelige skade er en god idé, vil forbliver inaktiv i lange perioder være mere tilbøjelige til at forårsage betingelsen at forværres i stedet for at gøre det bedre. According to spinal health website Spine-Inc.com, exercising and stretching the muscles around the injury will improve blood flow to the nerves in the area and strengthen the muscles that help support the back.

University of Michigan Health System anbefaler regelmæssig strækøvelser gjort hver dag til at hjælpe med at lindre smerter og til at styrke musklerne. Ligger fladt på maven for fem minutter og derefter hæve din torso ved at lægge albuerne på gulvet til støtte. Hold denne stilling i fem minutter og derefter ligge fladt igen i et minut. Næste tryk håndfladerne mod gulvet og hæve din torso igen, udvide dine arme til at strække sig så langt som du kan uden alvorlige ubehag. Hold til en anden og lavere din krop flad igen. Gentag denne øvelse 10 gange pr. sæt i fire sæt. Hvis du føler dig tryg gør det flere gange om dagen, vil det kun øge effektiviteten af øvelsen.

Walking

In order to keep from losing strength in your back muscles, Spine-Inc.com recommends walking for at least 30 minutes per day. Da gå kan undertiden forårsage smerte for mennesker med en svulmende disk, kan det være delt op i tre sessioner af 10 minutter. Til sidst bør ubehag forbundet med walking forbedre, så du kan gå længere varighed. Hvis smerterne bliver værre som et resultat, kan der være et andet problem. Se en læge for yderligere undersøgelser.

Drivende korte afstande

Der er ingen grund til at føle, at du er fanget i hjemmet med en svulmende disk. Bilkørsel er helt sikkert, selv om tur skal være kort. Det kører sig selv er ikke problemet, men siddende stilling tilføjer unødvendigt pres til den nederste del af ryggen og kunne forværre tilstanden. University of Michigan Health System anbefaler begrænse siddende eller køre til ikke mere end en halv time. Hvis du har brug at køre længere end en halv time, Husk at tage regelmæssige pauser hvor nogle afslappede, walking er involveret før venturing videre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com