Tegn & symptomerne på en hjernesvulst i et lille barn

05/31/2011 by admin

Tegn & symptomerne på en hjernesvulst i et lille barn

Den gennemsnitlige alder et barn er diagnosticeret med en hjernesvulst er mellem 3 og 8 år gammel. Dette er for det meste, at en tumor kan være at udsætte deres fysiske eller psykiske udvikling. Disse er en række symptomer fundet i et lille barn med en hjernesvulst, som bør advare en forælder for at søge behandling.

Hovedpine

Det kan være overraskende, at ikke alle buksetrold oplever hovedpine, som ofte er forbundet med en hjernesvulst. Nogle føler nogen smerter i deres hoved, som kan stille en diagnose der meget mere overraskende, at en forælder. Andre vil opleve milde til alvorlige hovedpine, men de er ude af stand til at forklare det eller smerten er så minimal, at de fortsat hendes normale aktiviteter.

Sløret syn

Afhængigt af størrelsen på og placeringen af hjernesvulst, kan et lille barn opleve sløret syn. Forældre kan bemærke dette, hvis deres barn ikke er gå lige eller når længere til venstre eller højre. Igen, ikke dette ikke frembyder sig i alle tilfælde af toddler's med en hjernesvulst.

Koordinering

Småbørn er notorisk klodset, men hvis din var ikke tidligere har eller har haft en radikal ændring i koordinering, kan det være på grund af en hjernesvulst. Som tidligere nævnt, kan en hjernesvulst sløre vision og forårsage et lille barn til at blive svimmel og ubalanceret. Dog tumor kan også være at trykke del af hjernen, der styrer toddler's koordination og balance, og hvorfor han pludselig har flere problemer med kun walking eller ved løb.

Opkastning

Opkastning er fælles, når noget er galt med hjernen, uanset om det er en simpel hovedpine eller noget alvorligt som en hjernesvulst. Den opkastning kan være forårsaget af en hjernesvulst, selv eller det kan være anlagt den ved hovedpine eller sløret syn, der er forårsaget af en hjernesvulst.

Humør

Humørsvingninger er ret almindelig i småbørn for forskellige grunde, men humørsvingninger relateret til hjernetumorer er ofte mere alvorlig og ske hurtigt. Et øjeblik toddler kan være glade og det næste øjeblik hun er råben uden grund og derefter vender tilbage hurtigt til at være lykkelig. Dette kan lyde "normale" for et lille barn, men en forælder bør være i stand til at genkende forskellen i humørsvingninger, der er normale for deres barn og dem, ikke der.

Anfald

Mange mennesker tænker på anfald i form af en persons krop oplever voldsomme spasmer. Dette kan være sandt, men anfald kan også være næsten lydløs, hvis ingen opmærksomme toddler. Beslutningsforslag kan være knap mærkbar, men det lille barn kan begynde at savle og hans øjne kan forekomme at være afvisende. Enten type anfald kan præsentere sig selv, når et barn har en hjernesvulst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com