Sådan Cope med generel angst

06/05/2011 by admin

Sådan Cope med generel angst

Som offentlig bevidsthed om generel angst er steget, der stigende offentlig diskussion om de strategier, syge bruges til at håndtere lidelse. Når du acceptere tilstedeværelsen af uorden i dit liv og erkender hvor destruktiv kan det være, hvis venstre ubehandlet, vil du være bedre i stand til at afsætte entusiasme, planlægning og energi til en omfattende indsats for at håndtere sygdommen og dens symptomer.

Instruktioner

Respektere den medicinsk karakter af generel angst

• Validere din overbevisning og erfaring, at du lider af en alvorlig lidelse ved at holde et tidsskrift af symptomer og hændelser og at kontakte din praktiserende læge eller psykiater at begynde processen med at få en formel diagnose.

• Foretage medicinske eller psykiatriske behandling, herunder "taler" psykoterapi, en hjørnesten blandt dine strategier til at klare med generel angst.

• Overveje at bede din praktiserende læge eller psykiater at ordinere medicin til at hjælpe dig med at håndtere de mest intense symptomer af generel angst, der kan påvirke din evne til at udføre et job eller fortsætte med andre opgaver.

Supplere behandlingen med andre strategier til at klare med generel angst

• Etablere positive daglige rutiner som aerob træning, medicin og en daglig samtale med en støttende ven, elskede eller selvhjælp gruppe sponsor til at reducere stress og give struktur og ro i dit liv.

• Fjerne eller reducere destruktive eller angst-udløser påvirkninger i dit daglige liv. Disse kan omfatte personer, steder eller ting samt stoffer som alkohol, koffein eller narkotika. Du kan brug for hjælp til at foretage sådanne ændringer.

• Deltage i en 12-trins eller andre selvhjælp gruppe til at hjælpe behandle selvdestruktive aktiviteter og til at dele dine mål, resultater og erfaringer med andre.

• Appellere til din familie og venner for støtte og forståelse og tilskynde dem til at lære mere om generel angst.

• Spørg din partner eller en anden elsket en til at overveje at du deltage i et møde med din psykoterapeut, hvis du føler hun at underminere eller trivializing din behandling og genopbygningsindsats. Et sådant møde kan hjælpe hende til at forstå vigtigheden af at være hjælpsom og de bedste måder at løse denne.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at håndtere eller overvinde generel angst af toughing den ud eller benægte dens eksistens eller magt. Hvis du lider af sygdommen, du har brug at få hjælp. Den gode nyhed er, at hjælp er tilgængelig og effektiv til at forbedre liv og mindske effekten af symptomer for mange af dem, der søger passende behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com