Hvordan man kan forhindre Cellulite

05/28/2012 by admin

Hvordan man kan forhindre Cellulite

Cellulite er noget mange kvinder bekymre sig om. Cellulite er en forebygges tilstand, der kan påvirke mænd og kvinder, selv om flere kvinder end mænd rammes. Det kan begynde efter begyndelsen af puberteten, og er for det meste ses i de lavere dele af kroppen gerne området ben og balder. Cellulite er faktiske smilehuller på benene. Næsten alle kvinder efter puberteten har nogle form af cellulite, selvom det endnu ikke kan ses. Cellulite er forårsaget af fedtceller og bindevæv i ben og balder. Kvinders bindevæv er ikke fleksibel, så når det udvider grund til vægtøgning er kan gøre større fedtcellerne vises gennem huden. Dette skaber en kløftede udseende vi kender som cellulite. Genetik og hormoner kan også være en faktor i cellulite årsager. Forhindre cellulite med disse enkle trin.

Instruktioner

Hvordan man kan forhindre Cellulite

• Ændre din kost. Du skal spise sundt. Spise en række gode fødevarer: især grøntsager og frugter. Gøre dit bedste for at undgå for meget salt, kulhydrater og fedtholdige fødevarer. Kontroller, at du får din daglige anbefalede indtag af fibre og protein. Spørg din læge, hvor meget du bør få.

• Øvelse. Udøve regelmæssigt for at forhindre cellulite. En blanding af styrketræning og cardio øvelse er bedst.

• Stoppe med at ryge. Rygning har vist sig at forårsage cellulite, blandt mange andre forfærdelig og dødbringende sygdomme og kræft. Der er en masse hjælp derude for at støtte dig i din vej til at holde op. Kaffe, alkohol og andre giftstoffer til kroppen kan bidrage til at bringe på cellulite. Undgå dem eller skære ned.

• Slap af. Brug meditation, dyb vejrtrækning, yoga eller anden form for afslapning, der vil hjælpe dig med at føle sig afslappet på daglig basis. Gør disse aktiviteter kan hjælpe slappe af dig selv på dage hvor du springe aktiviteten. Også kan hjælpe med at få en professionel massage.

• Være sund. Dit bedste på fører en sund livsstil, og du kan hjælpe med at forhindre cellulite.

Tips & advarsler

  • Der er mange cremer, lotions, etc. derude på markedet. Det er bedre at forebygge eller mindske cellulite med en sund livsstil. Bruge dine penge til at investere i motionsudstyr og sunde fødevarer i stedet for cremer og lotions.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com