Kort sigt hukommelsestab på grund af slagtilfælde

07/06/2012 by admin

Kort sigt hukommelsestab på grund af slagtilfælde

Slagtilfælde er noget, der kan ske for enhver. Symptomerne er ikke altid indlysende, og kan ikke genkendes straks. Der kan være problemer med at gå, tale eller se, forvirring, følelsesløshed eller en pludselig hovedpine. Normalt er der ingen advarselstegn på, at en streg kommer til at ske.

Type

Tab af kortvarig hukommelse er fælles med mennesker, der har haft et slagtilfælde. Kort sigt hukommelse er typen hukommelse, vi bruger til daglig ting, såsom at huske, hvorfor vi gik til køkkenet, hvordan du gør en simpel daglige opgave eller hvem du så en time siden.

Forvirring

Kort sigt hukommelsestab kan ligne forvirring. Når et slagtilfælde overlevende har kort sigt hukommelsestab kan de få forvirret, ordre om at gøre simple opgaver.

Glemmer

Kort sigt hukommelsestab fra slagtilfælde kan forårsage den overlevende selv glemmer hvordan man gør ting de har gjort det igen og igen før. De tror de ved hvordan man gør noget, men glemmer hvordan man begynde.

Forståelse

Nogle kort sigt hukommelsestab kan vises i form af ikke at forstå simple begreber. Dette problem kan normalt korrigeres med rehabilitering terapi.

Forbedring

Mange komplikationer fra slagtilfælde, herunder de fleste kort sigt hukommelsesproblemer, kan hjælpes med god rehabilitering terapi, masser af hårdt arbejde og vedholdenhed i rutiner. Forbedring kan afhænge af hvor alvorlig stregen var, og hvor meget skade det forårsagede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com