Hvad er farerne ved muskel mælk?

06/13/2012 by admin

Hvad er farerne ved muskel mælk?

Muskel mælk er en protein drik, der er designet til at efterligne sammensætningen af modermælk. Det er almindeligt anvendt af dem der er interesserede i bodybuilding, fordi de store mængder af protein aids i muskel dannelse. Farerne ved muskel mælk omfatter mulige eksponering for giftige niveauer af bly, kviksølv, arsenik og kadmium. Desuden kan store mængder af protein skade nyrerne og leveren. Osteoporose kan også skyldes forbrugende muskel mælk. Lejlighedsvis brug af proteintilskud er ikke tilbøjelige til at forårsage skade. Dog, overdreven indtagelse af muskel mælk kan forårsage sundhedsproblemer.

Eksponering for potentielt skadelige stoffer

Farerne ved muskel mælk omfatter eksponering for potentielt skadelige stoffer. Ifølge ConsumerReports.org, som er "prøver af muskel mælkechokolade pulver vi testede indeholdt fire tungmetaller--cadmium, arsen, kviksølv og bly- og niveauer af tre metaller i produktet var blandt de højeste af alle i vores test. Tre daglige portioner af muskel mælk vanille Cr & egrave; mig indeholdt 12.2 & micro; g bly, overskrider grænser, bly, og 11.2 & micro; g af arsen. En fjerde produkt, muskel mælk ernæringsmæssige ryste chokolade (flydende), forudsat et gennemsnit på 14.3 & micro; g arsen pr. dag fra tre portioner, nærmer sig den foreslåede USP grænse."

Forbrugende store portioner af muskel mælk, overstiger som foreslået af producenten, de foreslåede USP niveauer for stoffer. Tre portioner af protein drik sætter dig i risiko for eksponering for potentielt skadelige stoffer, der kan skade indre organer og systemer i kroppen. Kombinationen af de tungmetaller, der er kombineret i muskel mælk Førstegangsanvendelse af toksicitet.

Cadmium

Farerne ved muskel mælk omfatter tilstedeværelsen af cadmium. Denne heavy metal er en særlig bekymring, fordi det øger risikoen for at beskadige nyrerne, hvor det ophobes. I virkeligheden, kan cadmium bo i nyrerne i 20 år.

Overdreven Protein

Farerne ved muskel mælk indeholder høje niveauer af protein, som indtages. Mens drikke en eller to protein drinks på lejlighed ikke er tilbøjelige til at forårsage skader på indre organer, har overdrevent indtag over lang tid vist sig at forårsage en farlig ophobning af protein. Aminosyrer er nødvendige for at nedbryde protein i kroppen. Når muskel mælk er indtaget kun én type af aminosyrer ind i kroppen i store mængder. Dette kan medføre sundhedsproblemer såsom muskelskader, nyreskader, leverskader og dehydrering.

Højt proteinindhold bidrager til tab af knoglemasse

Faren for muskel mælk omfatter øget risiko for knogleskørhed. Protein kosttilskud såsom muskel mælk kan forårsage tab af knoglemasse, hvis de anvendes over lange perioder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com