Ulempen ved høj-Protein kost planer

05/09/2014 by admin

Efter populariteten i den Atkin kost finder mange det vanskeligt at se en kulhydrat i øjnene, mens animalsk kød og fuld fedt mejeriprodukter forbruges ved hvert måltid. Nylige undersøgelser har dog vist, at høj-protein kost kan beskatte kroppens fordøjelsessystem evne, hvilket resulterer i en række kostrelaterede sundhedsproblemer.

Passer versus sund

Holistisk nutritionist, tidligere professionel atlet og coach Yuri Elkaim minder os i sin bog "Spise for energi", "du kan være egnet uden at være sund." Hvis du i øjeblikket spiser en høj-protein kost bestående af kød og mejeriprodukter og anser dig selv generelt passer, kan du stadig oprette et surt miljø i kroppen, hvilket menes at være den vigtigste forløber for sygdom.

Påståede fordele ved høj-Protein kost

Reduceret cravings følelse af mæthed efter at have spist vægttab ikke nødt til at besætte om portioner nemmere at opbygge muskler

Misforståelser

Du behøver ikke de høje niveauer af protein, der findes i kød til at opbygge muskler. Tage til overvejelse vegetar organ builder Steve Holt---hans personlige hjemmeside kan findes på http://www.vegetarianbodybuilder.com/index2.html.

Kostvaner, der består af de anbefalede portioner frugt og grøntsager (5-10) dagligt, og naturlige, hele korn såsom brune ris og quinoa, skal du oprette et basisk miljø i kroppen samtidig alle de næringsstoffer findes i kød og mejeriprodukter, plus ekstra gavnlige mineraler og antioxidanter.

Så meget som de fleste amerikanere hader at høre det, gøre dele sagen. Vægttab bestemmes i sidste ende en negativ kalorieindhold balance, hvilket betyder, at for at tabe sig, skal du bruge flere kalorier end du indtager.

Det kan siges, at det øjeblik du tørster en salat, du ved, du er virkelig sultne. De fleste mennesker fange ikke sig selv trangen frugter eller grøntsager på daglig basis, men raffineret sukker og kulhydrater---noget du kan købe og spise i mindre end 5 minutter.

Mæthed afhænger næringsstof density, ikke kalorieindhold densitet. Hvis du føler hurtigt sulten efter et næringsstof tæt måltid (grøntsager, fuldkorn, frugt), er din krop mest sandsynligt trang kalorieindhold tæt, næringsstof ugyldige fødevarer du er vant til at spise. Kemikalier, der anvendes til at behandle disse fødevarer har vanedannende kvaliteter.

Farerne ved højt proteinindhold kost

Syreindhold---når kroppen har ingen kulhydrater til at brænde for brændstof, vil det brænde fedt. Mens dette resulterer i vægttab, det også resulterer i en ophobning af ketonstoffer i kroppen, fører til acidose og skader på vitale organer.

Problemer med fordøjelsen/afskaffelse---kogte fødevarer mangler enzymer til stede i rå frugt og grøntsager. Fødevarer, der indeholder stadig deres levende enzymer bidrage til at fordøje sig selv i kroppen. "Døde" mad beskatning på systemet, fordi det kræver flere af kroppens begrænset antallet af enzymer til at arbejde for fordøjelsen, kød er en af de sværeste fødevarer til at fordøje.

Højt proteinindhold = højt fedtindhold---kød og mejeriprodukter indeholder ofte mættet fedt, som er kendt for at øge risikoen for hjertesygdomme.

Kemikalier---kød, der kommer fra køer, der er ikke økologisk hæves og græs-fodret er fyldt med kemikalier og antibiotika til vækst og bevarelse. Blandt disse kemikalier er natriumnitrat, som "ændrer farven på konserverede fisk og kød og også forhindrer vækst af Clostridium botulinum, bakterier, der forårsager botulisme" (Elkaim). Disse kemikalier er anset for at være meget giftigt for mennesker, men er ikke forbudt, ligesom afgrøde pesticider.

Tommelfingerregel

En sikker måde at være fit og sund: spiser fra jorden. Fødevarer, der er tættest på deres naturlige tilstand er bedst. RAW, levende frugter og grøntsager og spirede nødder, kerner og frø er fyldt med alle næringsstofferne din krop har brug for, og vil holde dig ung og fit for en lang tid fremover.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com