Pleje til hver fase af Alzheimers

01/07/2011 by admin

Pleje til hver fase af Alzheimers

Observeret af Alois Alzheimers i 1906, er Alzheimers en kronisk degeneration af hjernen, der ødelægger den enkeltes evne til at leve et normalt liv. Beskrevet som, "lang farvel," Alzheimers sygdom i sidste ende kræver langvarig pleje, i et plejehjem eller ved omsorgsfuld familiemedlemmer og støttegrupper.

Historie

Alzheimer's, en form for demens, er angivet med unormale aktivitet og mellem nerveceller. Disse abnormaliteter forårsage genkendelige protein aflejringer beskrevet som plaque eller ledningsrod. Ifølge Alzheimer's Association lider ca "5,3 millioner amerikanere," af denne lidelse.

Etaper

Alzheimers har tre stadier: mild, moderat og svær. Ifølge Mayo Clinic, i stadiet mild viser en klare tegn på kognitiv dysfunktion. I moderat og svær stadier er hukommelse fraværende kombineret med "uddybning forvirring" og fysisk svækkelse resulterer i behovet for assisteret pleje. Patienter på ethvert tidspunkt kan finde det nyttigt at deltage i ordlege, strikke eller læsning fællesskabsrettens kendt til stimiluate hjerneaktivitet.

Behandling

To medicin anvendes til behandling af Alzheimers. Personer i faser et og to kan drage fordel af kolinesterasehæmmere, som forbedrer visse hjernen kemikalier er forbundet med hukommelsesfunktion. Namenda, ordineret til tredje fase, regulerer "aktivitet af glutamat," en hjerne kemiske nødvendige for normale kognitive funktion. Ifølge National Institute on Aging, kan "når der produceres i store mængder, glutamat føre til hjerne celledød." Instituttet tilføjer, at Namenda "blokerer den toksiske effekt forbundet med overskydende glutamat og regulerer glutamat aktivering." Selv om en uhelbredelig sygdom, stoffet kan øge længden uafhængighed Alzheimers patienter har, en fordel for både patient og pårørende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com