Sådan skal du tage antihistaminer mens du er gravid

01/18/2011 by admin

Som en allergi patient, kan du have en vanskelig tid på at vælge medicin til at tage under graviditet. Hvis du normalt tage antihistaminer, medicin anvendes til behandling af allergisymptomer, du kan føle sig usikker på om hvilke anbefales under graviditet. Der er mange medikamenter, der ikke er sikker til brug under graviditet og andre, der er tvivlsom. Heldigvis, en lidt forskning er alt det tager for at finde nogle gode muligheder.

Instruktioner

Vælg et antihistamin

• Spørg din læge før du tager en antihistamin, mens du er gravid. Din læge bør være i stand til at rådgive dig om sikkerheden ved den medicin, du overvejer. Derudover kan han tilbyder ikke-medicin anbefalinger til at reducere symptomer på allergi.

• Forsøger ikke-medicin behandlinger hvis muligt under din første tre måneder af graviditeten. Dette er en kritisk fase af udviklingen for dit ufødte barn. Medicinforbrug kan være sikrere i senere stadier af graviditeten, når din baby's vigtige organer har udviklet.

• Vejer risici ved at bruge et antihistamin mod fordelene. Du kan beslutte, at risikoen ved medicinen er for høje i forhold til de fordele, du ville modtage ved at tage den. Hvis dine symptomer er alvorlige og medicinen udgør nogle risici, men kan du føle mere selvsikker om at tage medicinen.

• Tage medicinen nøjagtigt som din læge foreslår. At tage for meget af en antihistamin eller tage en alt for ofte kan være farligt for dig og din baby.

• Vælger et antihistamin, der har bare en aktiv ingrediens. Denne måde, du udsætter din baby til færre medicin på én gang.

• Behandle naturlægemidler præcis som du ville receptpligtig eller over-the-counter medicin. Spørg din læge om de er sikker, før du tager dem. En behandling er ikke sikkert, simpelthen fordi det er mærket naturlægemidler eller alle naturlige.

• Henvise til organisation af reproduktionstoksisk oplysninger specialister hjemmeside for faktaark om en vifte af medikamenter, herunder nogle almindeligt anvendte antihistaminer og urte-behandlinger.

• Læse lister af sikker medicin på nogle medicinske hjemmesider. Disse lister kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken medicin er sikker under graviditet, men det er stadig bedst at kontakte din læge før du tager nogen medicin.

• Besøg American graviditet Association hjemmesiden for at se en kopi af Food and Drug Administration brug i graviditet Ratings diagram. Det indeholder koder, der angiver den forskning, der udføres på en receptpligtig medicin og dens sikkerhedsniveau. Du kan bruge koderne til at forstå den dokumentation, der fulgte med receptpligtig medicin.

Tips & advarsler

  • Ifølge Mayo Clinic, er de fleste medicin ikke blevet testet på gravide kvinder risikerer at skade et ufødt barn under testen. Mange er blevet testet på gravide dyr i stedet. Dyreforsøg kan hjælpe forskere beslutte, hvilken medicin er tilbøjelige til at være sikker, men de kan ikke bevise sikkerheden hos mennesker.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com